Libnet.ro
UNICEF

10:15

Oficial. Noile reguli de functionare a teraselor. Care este distanta dintre cei care stau la aceeasi masa

Adevărul Adevărul,
Oficial. Noile reguli de functionare a teraselor. Care este distanta dintre cei care stau la aceeasi masa

Noile reguli privind functionarea teraselor au fost publicate in Monitorul Oficial, printre noutati numarandu-se distanta care trebuie respectata de consumatorii care stau la aceeasi masa. continuă pe Adevărul

Oficial: Noile reguli pentru derularea activitatilor culturale dupa data de 1 iunie

Ordinul comun emis de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, cu privire la regulile de derulare a activitatilor culturale dupa data de 1 iunie a fost publicat in Monitorul Oficial, vineri seara.

Sfat de sanatate: Ce este o urgenta stomatologica si care sunt noile reguli in cabinete

Daca nu ati avut probleme dentare in timpul starii de urgenta, va puteti considera fericiti. insa ar trebui totusi sa stim ce reprezinta o urgenta atunci cand vine vorba de dantura. Dentistul Ada Epistatu a vorbit la la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre cand este necesar sa mergem la cabinetul stomatologic si care sunt noile reguli in cabinete.

Reactia lui Orban la fotografia in care este imortalizat cand fumeaza intr-un birou al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca nu stie despre poza postata pe Facebook, in care este imortalizat fumand in unul dintre birourile din Guvern.

Masurile pentru redeschiderea teraselor, publicate in Monitorul Oficial. Care sunt noile reguli

Normele ce trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate in Monitorul Oficial. Conform acestora, ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii. Totodata, la o masa vor putea sta maxim patru persoane, daca nu sunt membri ai aceleiasi familii, si nu se vor transfera meniuri, solnite sau alte obiecte de la o masa la alta, urmand sa fie dezinfectate dupa plecarea clientilor de la o masa. Personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi.

Ministrul Economiei: Daca va fi nevoie sa deschidem si restaurantele hotelurilor, o vom face cu anumite reguli Pana vineri vor fi publicate normele pentru proprietarii teraselor, care se redeschid din 1 iunie

De la 1 iunie se vor deschide terasele, iar pana vineri va fi publicat un ordin comun cu Ministerul Sanatatii care prevede normele pentru proprietarii acestora. De asemenea, sezonul turistic pe litoral se va deschide in 15 iunie daca se va mentine panta descendenta a cazurilor de COVID-19, a declarat joi ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Noile reguli pentru accesul pe plaja de la 1 iunie. Doar cu rezervare telefonica sau online si sezlonguri dezinfectate dupa fiecare turist

Accesul pe plajele concesionate se va face cu rezervare, telefonica sau online, numarul de persoane fiind limitat, avand in vedere ca sezlongurile trebuie asezate cu pastrarea distantei de doi metri intre ele, conform normelor publicate in Monitorul Oficial. Sezlongurile si alte echipamente de pe plaja trebuie dezinfectate inainte de a fi folosite de alti clienti. Pe plajele neconcensionate, autoritatile locale sunt responsabile de evitarea aglomeratiei.

ADVERTORIAL Greseli frecvente pe care este important sa le eviti atunci cand alegi un nume de domeniu pentru afacera ta online

A lansa o afacere in mediul online este in prezent un lucru cat se poate de simplu daca avem in vedere faptul ca serviciile web sunt mai raspandite ca niciodata, iar numarul companiilor care ne pot pune la dispozitie astfel de servicii a crescut exponential.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )