Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radiografia dezastrului RADET: Fara investitii majore, Bucurestiul ramane fara apa calda si caldura

Adevărul Adevărul,
Radiografia dezastrului RADET: Fara investitii majore, Bucurestiul ramane fara apa calda si caldura

In 2020, in Capitala, ligheanul se anunta a fi un obiect la mare cautare. Multi dintre cei peste 1,3 milioane de bucuresteni conectati la reteaua de termoficare ar putea ajunge sa se spele cu apa incalzita la aragaz, in conditiile in care lucrarile majore de refacere a conductelor, absolut vitale pentru functionarea sistemului, vor fi din nou amanate, arata o analiza Frames. continuă pe Adevărul

ANALIZA FRAMES: Fara investitii majore, Bucurestiul va ramane fara apa calda si caldura

Multi dintre cei peste 1,3 milioane de bucuresteni conectati la reteaua de termoficare ar putea fara apa calda si caldura, in conditiile in care lucrarile majore de refacere a conductelor, absolut vitale pentru functionarea sistemului, vor fi din nou amanate, arata o analiza Frames, potrivit careia primaria Capitalei vrea sa reabiliteze in 2020 doar 5% din conducte.

ANALIZA FRAMES: Fara investitii majore, Bucurestiul va ramane, inevitabil, fara apa calda si caldura

Primaria Capitalei vrea sa reabiliteze in 2020 doar 5% din conducte in 2020, in Capitala, multi dintre cei peste 1,3 milioane de bucuresteni conectati la reteaua de termoficare ar putea ajunge sa se spele cu apa incalzita la aragaz, in conditiile in care lucrarile majore de refacere a conductelor, absolut vitale pentru functionarea sistemului, vor fi din nou amanate, arata o analiza Frames.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )