Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aplicatia prin care romanii pot compara ofertele de furnizare a gazelor

Adevărul Adevărul,
Aplicatia prin care romanii pot compara ofertele de furnizare a gazelor

In scopul cresterii gradului de informare a clientilor finali, in vederea selectarii furnizorului de gaze naturale, Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a actualizat aplicatia web pentru compararea ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale astfel incat sa ofere clientilor finali posibilitatea de a se informa cat mai corect si complet cu privire la ofertele-tip de furnizare a gazelor naturale existente pe piata. continuă pe Adevărul

Alimentul nociv pe care romanii il consuma in exces. Era considerat gustarea perfecta

Ani de zile, era considerata gustarea perfecta chiar si de cei care tineau dieta. Ultimele studii, insa, arata ca este foarte periculos pentru sanatate. Acesta este alimentul nociv pe care romanii il consuma in exces. Orezul expandat, alimentul nociv pe care romanii il consuma in exces Rondelele de orez expandat au fost, ani de zile, .

SRI angajeaza oameni fara studii superioare. Singura conditie pe care romanii trebuie sa o indeplineasca pentru job

SRI face angajari. Serviciul Roman de Informatii angajeaza oameni fara studii superioare. Institutia cauta sa angajeze mai multi cunoscatori de limbi straine, printre care araba, chineza, ebraica, rromani si rusa. Cei care vor sa aplice pentru a ocupa un post nu trebuie sa aiba studii superioare. SRI angajeaza vorbitori de limba tiganeasca. Nu sunt necesare .

Chinul prin care trece fiica actorului Constantin Codrescu! Nu vrea sa anunte medicul

Momente extrem de grele pentru fiica actorului Constantin Codrescu! Prin ce trece tanara? Recent, Ana s-a confesat prietenilor sai din mediul online cu privire la problemele pe care le intampina. Despre ce este vorba si ce griji s-au abatut asupra ei? Momente grele pentru fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu Fiica adoptiva a actorului Constantin .

Clever Business Transilvania a finalizat cu succes tranzactia prin care a preluat Prima TV

Clever Business Transilvania anunta finalizarea cu succes a tranzactiei prin care a preluat postul de televiziune Prima TV, definind achizitia drept un proces complex si precizand ca in perioada urmatoare va investi in Prima TV, atat in oameni care sa se alature postului tv, cat si in echipamente si programe. Adrian Tomsa, actionar majoritar si membru in bordul Prima TV, anunta ca obiectivul este ca postul TV sa revina in topul televiziunilor comerciale din Romania, in urmatorii 3 ani, conform news. ro.

Romania face parte dintr-o misiune OSCE pentru investigarea fraudelor electorale in Belarus PE adopta o rezolutie prin care nu-l recunoaste pe Lukasenko drept presedinte

Parlamentul European PE) a adoptat joi o rezolutie prin care nu-l mai recunoaste pe Alexandr Lukasenko drept presedinte al Belarusului, calificata de Minsk drept agresiva, indepartata de realitate si dezechilibrata, in timp ce mai multe state membre ale Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), printre care si Romania, au constituit o misiune de experti independenti pentru investigarea incalcarii drepturilor omului si fraudelor electorale in Belarus, relateaza agentiile EFE si Reuters, potrivit Agerpres.

11 situatii prin care chemi practic ANAF sa te controleze

Din prima jumatate a anului 2020, ANAF are o noua directie care se ocupa de analiza de risc si care este deja functionala. Directia analizeaza comportamentele fiscale ale contribuabililor, iar daca acestea le ridica suspiciuni, se vor demara verificari amanuntite. Desi grila indicatorilor aplicati de catre ANAF 523;n calculul gradului de risc fiscal nu este publica, practicienii de la ATIPIC Transfer Pricing Solutions au identificat 11 tipare de comportament fiscal asociat preturilor de transfer, care pot genera controale din partea autoritatilor.

Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educatia. Candidatul PNL la Primaria Vaslui, Tudor Polak: Este esential sa investim in oportunitati de invatare si mijloace prin care tinerii sa evolueze

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Vaslui, Tudor Polak, sustine ca urbea noastra are nevoie de investitii durabile si sustenabile, care vor determina dezvoltarea orasului si crearea locurilor de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )