Libnet.ro
UNICEF

07:46

Electrica isi va majora capitalul cu cinci milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica isi va majora capitalul cu cinci milioane lei

Administratorii Electrica EL) au aprobat majorarea capitalului social al companiei prin aport in natura si numerar, cu suma de aproape 5,04 milioane de lei, prin emisiunea unui numar de 503. 668 actiuni noi, cu valoarea nominala de 10 leititlu, se arata intr-un raport al furnizorului si distribuitorului de energie electrica remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Fiscul da 1,3 milioane lei pentru masini care vor transporta caini

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) vrea sa cumpere 20 de autovehicule pentru transport caini, complet echipate, in valoare de 1,31 milioane lei 275. 000 euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP. Astfel, pretul unei singure masini va fi de 13. 750 euro, plus TVA.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 832,8 milioane de lei, la o dobanda de 4,67% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 110 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BVB Rulaj de numai 16,9 milioane lei

Valoarea tranzactiilor realizate in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la doar 16,86 milioane de lei, atat sub cea din ultima zi a saptamanii trecute, de 17,3 milioane de lei, cat si sub media zilnica a anului, de circa 39,21 milioane de lei.

ADR Sud Muntenia: 44 de contracte cu finantare europeana, in valoare de 229 milioane lei, au fost semnate in Baragan

Beneficiarii de finantari nerambursabile din judetul Calarasi au valorificat oportunitatile de dezvoltare existente in cadrul Regio Programului Operational Regional 2014-2020), accesand peste 229 de milioane de lei prin cele 44 de contracte semnate pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Fostul cinematograf Victoria va fi modernizat cu 6 milioane lei. Cladirea de peste un secol, la un pas de prabusire

O cladire veche de peste un secol si care nu a mai fost renovata de zeci de ani va fi modernizata cu 6 milioane de lei. Autoritatile locale au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realibitarea fostului cinematograf Victoria, cladire, la un pas de prabusire, care se afla in Parcul Central al Calarasiului.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 1,16 miliarde de lei, la o dobanda de 4,07% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu scadenta in septembrie 2023, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )