Libnet.ro
UNICEF

15:45

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul Grupului Electrica creste cu 74%, la 190 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul Grupului Electrica creste cu 74%, la 190 milioane lei

Grupul Electrica a obtinut, in primul semestru al anului, un profit net consolidat de 190 milioane lei, echivalentul unei cresteri de 74,2% fata de cel din primele sase luni ale lui 2019, se arata intr-un comunicat al furnizorului si distribuitorului de energie electrica remis, astazi, Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Cifra de afaceri a Alum Tulcea s-a diminuat cu 11,9%, la 339,3 milioane lei

Alum TulceaBBGA), singura rafinarie de alumina din tara noastra, a obtinut pentru primele sase luni ale anului curent, o cifra de afaceri de aproape 339,28 milioane lei, cu 11,9% sub cea de la prima jumatate a anului trecut, in timp ce profitul net a coborat cu 62,4%, la circa 26,19 milioane lei, se arata in raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Grupul BVB - profit in crestere cu 10%

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a obtinut, pentru primele sase luni ale anului, un profit net consolidat de 4,24 milioane lei, cu 10% peste cel aferent primului semestru din 2019, 75% din rezultat fiind generat de segmentul tranzactionare al Grupului, se arata in raportul operatorului pietei noastre de capital publicat, astazi, pe propriul site.

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2020 Productia industriala a scazut cu peste 16%

Productia industriala din Romania a inregistrat scaderi, in primele sase luni ale anului, de peste 16% fata de aceeasi perioada din 2019.

Importurile de lapte au crescut cu peste 40% in primele sase luni din 2020

Importurile de lapte brut s-a majorat cu aproape 43% in primul semestru al anului in timp ce cantitatea de lapte colectata de unitatile procesatoare de la exploatatiile agricole si centrele de colectare a fost mai mica cu 0,7% decat in aceeasi perioada din anul anterior, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica, conform Digi24.

Pandemia a scazut exporturile romanesti cu aproape 20%. Deficitul comercial a fost de 8,6 miliarde euro, in primele sase luni

Deficitul comercial al Romaniei s-a ridicat la 8,6 miliarde de euro, in prima jumatate a anului, cu aproape un miliard mai mare decat anul trecut, pe fondul unei scaderi importante a exporturilor, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Profitul Grupului Alro a crescut de trei ori in prima jumatate a anului

Profitul Grupului Alro a crescut de peste trei ori in primul semestru, la 253,66 milioane lei, in timp ce vanzarile au scazut cu 10%, la 1,36 miliarde lei, iar productia de aluminiu primar a scazut cu 4% in primele sase luni comparativ cu aceeasi perioada a anului 2019, la 137. 163 tone, potrivit rezultatelor raportate miercuri de grup, conform news. ro.

DATORITA PUNERII IN APLICARE A SCHEMEI DE COMPENSARE EU-ETS Alro raporteza un profit de 254 milioane lei, in primul semestru

Alro Slatina ALR) a obtinut, pentru primele sase luni ale anului, un profit net consolidat de 254 milioane lei, de peste trei ori mai mare decat cel de la jumatatea anului trecut, de 80 milioane lei, datorita faptului ca autoritatile din tara noastra au aprobat punerea in aplicare a schemei de compensare EU-ETS.

CA URMARE A DUBLARII COSTURILOR DE RISC, IN CONTEXTUL PANDEMIEI OTP Bank Romania si-a scazut profitul de la 54 milioane lei la 17 milioane lei

Rezultatele financiare sunt aferente primului semestru al anului in curs * Gyula Fater, Director General OTP Bank Romania: Banca a obtinut un profit de 17 milioane lei in primul semestru, chiar si dupa constituirea provizioanelor in suma de 58,9 milioane pentru efectele neprevazute ale Covid OTP Bank Romania a inregistrat, in primele sase luni ale anului in curs, un profit consolidat dupa impozitare de 17 milioane lei, mai mic fata de rezultatul din semestrul intai al lui 2019, de 54 milioane lei, au transmis, vineri, reprezentantii bancii. Acestia apreciaza ca scaderea vine ca urmare a dublarii costurilor de risc, in contextul pandemiei de Covid-19.

Crestere puternica a actiunii Alro, dupa profitul raportat pentru primul semestru

Grupul a obtinut un rezultat net de 253,6 milioane lei, datorita punerii in aplicare a schemei de compensare a companiilor energo-intensive, privind costurile indirecte cu emisiile * Venituri in scadere cu 9,6%, in conditiile impactului pandemiei de Covid-19 asupra pietei Actiunile Alro Slatina ALR) s-au apreciat puternic in sedinta de tranzactionare de ieri, titlurile emitentului incheind ziua bursiera in crestere cu 12,14%, la 2,14 lei, dupa ce producatorul din aluminiu a raportat pentru jumatatea anului un profit net consolidat de 253,66 milioane de lei, de peste trei ori mai mare decat cel de 79,7 milioane de lei din primele sase luni ale lui 2019.

INS: Exporturile Romaniei au scazut cu 18,1% in primele 6 luni din 2020, iar importurile cu 12,6%. Deficitul comercial a crescut

Exporturile Romaniei in primele sase luni ale acestui an au ajuns la 28,59 miliarde euro, o scadere de 18,1% fata de perioada similara a anului trecut. Importurile au scazut si ele cu 12,6%, la 37,25 miliarde eu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )