Libnet.ro
UNICEF

08:15

Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Hotnews Hotnews,
 Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie * Top 10 cele mai profitabile companii din Romania. Perlele din energie, trei retaileri, Dacia si o companie ce vinde tigari au adunat castiguri nete de 10,6 mld. lei in 2019 * Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra? Are bani, tehnologie si oameni calificati? Nu si da * Orban: Romania nu are nevoie de acord cu FMI. De unde vin bani la bugetul pe 2021 * Cate miliarde costa alegerile din SUA * Bancile europene aproape ca nu exista in clasamentele realizate pe baza numarului de urmaritori in social-media * Primele date in UE privind efectul Covid asupra economiilor in T3 din 2020 Observatii. continuă pe Hotnews

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie

Toate facturile la energie electrica se majoreaza, de la 1 noiembrie, dupa ce Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a majorat taxa de cogenerare, platita de toti consumatorii casnici sau industriali.

Orban, replica pentru Firea: in acest an, Primaria Capitalei a beneficiat de sume mai mari de bani decat in guvernarea PSD

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca in discutiile cu Nicusor Dan si Dacian Ciolos a spus ca reduce alocarile bugetului Primariei Capitalei asa cum a afirmat Gabriela Firea, ca PMB a beneficiat in acest an de sume mai mari de bani decat in guvernarea PSD.

Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide 129 de casierii si reduce programul altora. Ce trebuie sa stie clientii

Una dintre cele mai mari banci prezente in Romania a anuntat ca va inchide luna aceasta 129 dintre casieriile sale din tara si va reduce programul altora.

Business report: 100 de minute cu premierul: pensii, FMI, alegeri, 5G. Primaria Capitalei si cele de sector au in total 70.000 de angajati. Criza Corona: Niciun ban pentru familiile de acasa! Primii doi mohicani, Bolojan si Dunca

100 de minute cu premierul: Pensii FMI, alegeri, 5G fara China * Nicusor Dan: Primaria Capitalei si cele de sector au in total 70. 000 de angajati * Criza Corona: Niciun ban pentru familiile de acasa! * Primii doi mohicani, Ilie Bolojan si Romeo Dunca * Legea concurentei neloiale va fi modificata in favoarea firmelor mici * Cum i-a deschis Bulgaria calea gigantului rus Gazprom catre Balcani * Startup de 1 miliard de dolari: Face de mancare si livreaza acasa, pe abonament * Cum arata dezastrul din sectorul aviatic * Retelele de socializare si de mesagerie- tinta atacurilor cibernetice * Alexandru Ghita. Trebuie doar sa incepi, chiar daca nu stii ce urmeaza * America mai administreaza o bataie Europei, la capitolul revenire economica * Fiscalitatea din Romania aduce doar 65% din veniturile medii bugetare la nivelul UE. Observatii in structura.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )