Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cand va fi deblocata extractia de gaze de la Marea Neagra. Ministrul Economiei anunta modificarea legii offshore

Adevărul Adevărul,
Cand va fi deblocata extractia de gaze de la Marea Neagra. Ministrul Economiei anunta modificarea legii offshore

Modificarea legii offshore nu se poate face doar de catre Guvern, ci are nevoie de consens politic, pentru ca este un proiect major pentru Romania, a declarat, joi seara, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, declarandu-se convins ca liberalii vor debloca investitiile in Marea Neagra dupa alegerile parlamentare, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

MINISTRUL ECONOMIEI: Ne gandim serios sa dam drumul la sezonul turistic pe litoral pe 15 iunie

Sezonul turistic pe litoral ar putea demara pe 15 iunie, a anuntat joi ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care precizeaza totodata ca terasele se deschid de la 1 iunie, urmand ca cel mai probabil pana vineri sa publice un ordin comun impreuna cu Ministerul Sanatatii cu privire la regulile pe care trebuie sa le respecte proprietarii teraselor.

Ministrul Economiei explica de ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a explicatde ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa: Piata a fost complet dezechilibrata in momentul aparitiei OUG 114 care practic a plafonat pretul la producator.

Ministrul Economiei anunta: Terasele se vor deschide de pe 1 iunie

Sezonul turistic pe litoral ar putea incepe pe 15 iunie, a anuntat ministrul Economiei, Energiei si .

Ministrul Economiei: Terasele se deschid la 1 iunie, iar sezonul turistic pe litoral in 15 iunie

De la 1 iunie se vor deschide terasele, urmand ca sezonul turistic pe litoral sa se deschida la data de 15 iunie, a anuntat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca vineri va fi publicat un ordin comun cu Ministerul Sanatatii pentru proprietari.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Vom prezenta regulile pentru proprietarii teraselor, sa putem savura o cafea, o bere, in siguranta, de la 1 iunie

Terasele vor fi deschise, incepand de luni, 1 iunie, in timp ce sezonul estival va debuta pe 15 iunie, a confirmat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a declarat la Digi24 ca vineri va fi publicat un ordin.

14 zile de izolare pentru romanii care pleaca in vacanta, in Grecia sau Turcia. Ce schimbari poate aduce 15 iunie in turism. Ministrul Economiei, anunt oficial

De la 1 iunie incepe sezonul estival. Guvernul Romaniei a facut anuntul, la B1 TV. Ministrul Virgil Popescu a anuntat ca de saptamana viitoare, romanii vor putea calatori in Grecia si.

Ministrul Economiei: Pana in 15 iunie ar putea fi ridicata masura izolarii pentru romanii care se intorc din vacanta din Grecia sau Bulgaria Dupa estimarile noastre, romanii vor prefera turismul intern

Romanii care merg in vacanta in Grecia sau in Bulgaria trebuie sa stea 14 zile in izolare, la revenirea in tara, iar masura ar putea fi ridicata pana in 15 iunie, potrivit ministrului Economiei, Virgil Popescu.

Senatorul PSD Radu Preda, scrisoare oficiala catre ministrul Economiei: Subventiile pentru filme, legislatie incerta

Senatorul PSD Radu Preda i-a trimis o scrisoare oficiala ministrului Economiei, Virgil Popescu, si ii cere acestuia lamuriri si clarificari necesare si urgente cu privire la schema de ajutor de stat pentru sprijinirea culturii de film si productiei de film din Romania.

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )