Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce nu este in regula cu fondul special dorit de Liviu Dragnea, acolo unde s-ar duce banii din taxarea productiei de gaze din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Ce nu este in regula cu fondul special dorit de Liviu Dragnea, acolo unde s-ar duce banii din taxarea productiei de gaze din Marea Neagra

Exploatarea gazelor din Marea Neagra va fi unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale urmatoarei sesiuni parlamentare care sta sa inceapa. Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a cere reexaminarea Legii Offshore ii da sansa Parlamentului sa clarifice un aspect capital: unde vor fi directionati si ce vom face cu banii obtinuti din exploatarea gazelor din Marea Neagra?. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, CONTESTAT chiar din interiorul partidului. Cine s-a ridicat impotriva liderului PSD si i-a cerut DEMISIA

Liviu Dragnea a inceput sa fie contestat chiar din interiorul PSD. in mod neasteptat, chiar vicepremierul Paul Stanescu, considerat un apropiat al presedintelui PSD, i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea din.

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

Victor Ponta, despre CEx-ul PSD: Liviu Dragnea le-a spus liderilor partidului ca are fotografii cu ei cand se vad cu mine

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania, sustine ca presedintele PSD Liviu Dragnea i-a avertizat pe unii lideri social-democrati ca are fotografii in care acestia apar alaturi de Ponta la.

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii.

Tarc pentru jurnalisti in Parlament! Liviu Dragnea: Nu e decizia mea, puteti sa-mi dati si cu camera in cap (VIDEO)

Accesul jurnalistilor in Camera Deputatilor a fost restrictionat, inca din prima zi a sesiunii parlamentare printr-un tarc. intrebat daca stia despre aceasta masura, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns.

Liviu Dragnea a decis soarta protocolului de colaborare cu UDMR. Ce a negociat seful PSD cu liderii maghiari (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca protocolul de colaborare parlamentara cu UDMR ramane in vigoare. Da protocolul cu UDMR ramane in vigoare, n. r.

Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca banuieste ca mai exista acoperiti in partidul pe care il conduce. intrebat daca crede ca mai sunt acoperiti in PSD, Dragnea a raspuns: Eu cred.

Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o iesire extrem de critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, acuzandu-l ca nu a dat o ordonanta de urgenta pentru a prelungi mandatul actualei conduceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )