Libnet.ro
UNICEF

01:05

Importuri-record de gaze naturale in Romania!

Antena3 Antena3,
Importuri-record de gaze naturale in Romania!

Importuri-record de gaze naturale in Romania! Tara noastra a cumparat, in luna mai a acestui an, de aproape 400 de ori mai mult gaze decat in acceasi perioada a anului trecut. Pretul gazelor naturale din. continuă pe Antena3

Guvernul explica de ce importurile de gaze naturale din Romania au crescut de sute de ori: `Ministerul Energiei este preocupat de asigurarea stocurilor pentru sezonul rece`

Ministerul Energiei este preocupat de asigurarea stocurilor de gaze naturale necesare pentru sezonul rece. Aceasta este explicatia intitutiei, dupa ce importurile Romaniei din sector au crescut de 353 de ori in mai.

Romania a crescut importurile de gaze naturale de cateva sute de ori. Motivele

Importurile de gaze naturale din luna mai 2019 ale Romaniei au fost de 353 de ori mai mari comparativ cu luna mai a anului 2018, se arata in datele centralizate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

MADR Legume si fructe autohtone in pietele agroalimentare din tara noastra

In aceasta perioada, in pietele agroalimentare din intreaga tara se regasesc din abundenta legume si fructe de sezon din productia autohtona.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )