Libnet.ro
UNICEF

19:00

NICULAE HAVRILET: Romgaz si Petrom vor sa produca hidrogen intr-un parc eolian din Dobrogea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICULAE HAVRILET: Romgaz si Petrom vor sa produca hidrogen intr-un parc eolian din Dobrogea

Producatorii de gaze Romgaz si Petrom au in vedere dezvoltarea unui proiect comun prin care sa produca hidrogen intr-un parc eolian in Dobrogea, in premiera pentru piata din Romania, a anuntat, astazi, Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, la Forumul Virtual de Energie Verde. continuă pe Ziarul Bursa

Premiera: Romgaz si Petrom vor sa produca hidrogen intr-un parc eolian

Romgaz si Petrom vor sa produca hidrogen intr-un parc eolian in Dobrogea, in premiera pentru piata din Romania, a anuntat, joi, Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, la Forumul de Energie Verde.

Romgaz si OMV Petrom vor sa infiinteze prima ferma de productie a hidrogenului din surse eoliene- Niculae Havrilet

Pana la jumatatea anului viitor, in Romania vor exista cel putin doua parcuri eoliene sisau solare care vor avea productie de hidrogen, a declarat joi Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, in cadrul unui forum despre energia verde. Acesta spune ca cei doi mari producatori de gaze Romgaz si Petrom doresc, printr-o actiune comuna, sa infiinteze prima ferma de productie a hidrogenului din surse eoliene, in zona Dobrogea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )