Libnet.ro
UNICEF

15:15

OMV Petrom a descoperit noi resurse de gaze in Oltenia

Adevărul Adevărul,
OMV Petrom a descoperit noi resurse de gaze in Oltenia

OMV Petrom, cel mai mare producator de petrol si gaze din Sud-Estul Europei a anuntat marti descoperirea unor noi resurse de hidrocarburi in regiunea Oltenia, judetul Gorj, iar investitiile in noua sonda se ridica la aproximativ 50 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

OMV Petrom a descoperit un nou zacamant de gaze in Oltenia: Investitia in infrastructura de profil de la Totea creste cu inca 50 de milioane de euro

OMV Petrom a descoperit noi resurse de hidrocarburi in Oltenia, in judetul Gorj, in apropierea zacamantului de la Totea, aflat in productie, iar investitiile in noua sonda si infrastructura conexa se.

OMV Petrom a descoperit un nou zacamant de gaze in regiunea Olteniei

OMV Petrom, cel mai mare producator de petrol si gaze din Sud-Estul Europei a descoperit noi resurse de hidrocarburi in regiunea Oltenia jud. Gorj), in apropierea zacamantului Totea, aflat in productie, informeaza compania. Investitiile in noua sonda si infrastructura conexa se ridica la aproximativ 50 de milioane de euro.

OMV Petrom a anuntat o noua descoperire de gaze in regiunea Olteniei

OMV Petrom, cel mai mare producator de petrol si gaze din Sud-Estul Europei, a anuntat marti ca a descoperit noi resurse de hidrocarburi in regiunea Oltenia, judetul Gorj, in apropierea zacamantului Totea, aflat in productie, iar investitiile in noua sonda si infrastructura conexa sunt estimate la aproximativ 50 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )