Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta: Taxa impusa companiilor prin Ordonanta 114/2018 AJUTA importurile de gaze din RUSIA, de la Gazprom

B1 B1,
Victor Ponta: Taxa impusa companiilor prin Ordonanta 114/2018 AJUTA importurile de gaze din RUSIA, de la Gazprom

Taxa speciala impusa companiilor prin Ordonanta 114/2018 afecteaza grav companiile cu capital romanesc, lucru ce i-ar oferi lui Liviu Dragnea si lui Darius Valcov oportuitatea de a le vinde foarte ieftin prin. continuă pe B1

Ministrul de Finante, despre ordonanta 114: A fost facuta de toata echipa guvernamentala

Ministrul de Finane a vorbit la Antena 3 despre ordonanta 114, cu privire la taxa pe lacomie. Eugen Teodorovici sustine ca actul normativ a fost creat impreuna cu toata echipa guvernamentala si ca au consultat.

Ponta cere demisii dupa catastrofa OUG 114 si da de inteles ca Valcov si Teodorovici... impart acelasi neuron

Victor Ponta a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Darius Valcov si Eugen Tedorovici, in contextul in care efectele negative ale controversatei Ordonante de Urgenta 114 sunt tot mai vizibile. Fostul.

Dancila, despre ordonanta 114: Acolo unde sunt probleme, sa vedem ce modificari facem. Nu inseamna ca, daca cineva striga mai tare, ala are dreptate

Premierul Viorica Dancila il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si spune ca vor exista modificari la ordonanta 114 acolo unde sunt probleme, dar acest lucru nu inseamna o cedare si nici ca daca cineva striga mai tare, ala are dreptate.

Victor Ponta cere demisia Guvernului Dancila. Incompetentilor! Analfabetilor!

Victor Ponta cere demisia Guvernului si ii numeste incompetenti, urechisti, infatuati. Incompetentilor! Analfabetilor ! Urechistilor ! Infatuatilor ! Catastrofelor! Acum discutati despre cum sa.

Viorica Dancila evita sa spuna daca Ordonanta 114 va fi modificata: Voi vorbi cu fiecare ministru, ca sa vad argumentele, si voi decide apoi

Premierul Viorica Dancila spune ca o decizie privind eventuala modificare a unor prevederi ale Ordonantei 114 o va lua dupa ce va discuta cu toti ministrii, care ii vor aduce argumente privind solicitarile cerute, si ca este nevoie sa dam dovada de flexibilitate. Pana nu am o discutie cu fiecare ministru, nu voi lua o decizie. S-ar putea sa fie decizia de a nu schimba nimic sau s-ar putea sa decidem sa schimbam unele prevederi, a declarat Dancila.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )