Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Cum gasim cea mai buna oferta pentru furnizarea de gaze de la 1 iulie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum gasim cea mai buna oferta pentru furnizarea de gaze de la 1 iulie

Romanii sunt sfatuiti sa isi aleaga singuri un furnizor de gaze pana la data de 1 iulie, moment la care va avea loc liberalizarea pietei, iar preturile nu vor mai fi reglementate de stat. Asociatia Energia Inteligenta a realizat un ghid video pentru a gasi cea mai buna oferta. continuă pe Adevărul

Cea mai buna strategie impotriva pandemiei, stabilita de cercetatori: masurile care ar fi trebuit luate de catre autoritati

Dupa cateva luni de lupta cu pandemia in moduri diferite in fiecare colt al mapamondului, un grup de cercetatori a realizat un plan eficient pentru micsorarea numarului de cazuri, pana la.

Uniter a desemnat cea mai buna piesa romaneasca a anului 2019

Hai sa vorbim despre viata, de Ana Sorina Corneanu, a fost desemnata de UNITER cea mai buna piesa romaneasca a anului 2019. Au mai fost nominalizate piese de Catalina Florina Florescu, Stela Giurgeanu, Olga Delia Mateescu.

Dan Dungaciu: Brexitul, cea mai mare amenintare structurala pentru UE. Daca are constiinta strategica, Bruxellesul nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes (VIDEO)

Brexitul este cea mai mare amenintare structurala pentru UE, iar Bruxellesul daca are constiinta strategica nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes, pentru ca ar putea.

OMS: America de Sud este noul epicentru al pandemiei. Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume, cu peste 330.000 de cazuri (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus. Cea mai grava situatie se afla in Brazilia, care a devenit a doua cea mai afectata.

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu.

Naomi Osaka a devenit cea mai bine platita sportiva din toate timpurile!

Cea mai de succes jucatoare de tenis a Japoniei, Naomi Osaka, a devenit si cea mai bine platita sportiva din lume intr-un an calendaristic, anunta Forbes. Campioana de la Australian Open 2019, in varsta de 22 de ani, a spulberat recordul stabilit anterior, in 2015, de rusoaica Maria Sarapova.

Orban, despre o remaniere guvernamentala: Nu exista nici cea mai mica discutie. Nu exista om fara de greseala

Premierul Ludovic Orban a spus, sambata seara, ca nu exista nici cea mai mica discutie in momentul de fata despre remaniere guvernamentala, precizand, referitor la activitatea ministrilor din cabinetul sau in contextul crizei provocate de COVID-19 ca nu exista om fara de greseala.

Suedia, tara cu cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19

Tara scandinava are cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19 din lume, in ultimele sapte zile.

MAE, reactie ferma dupa ce premierul Ion Chicu a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MAE, reactie ferma dupa ce Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )