Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virgil Popescu: Trebuie sa regandim productia industriala Ne vom concentra pe energie, petrochimie si aparare

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu: Trebuie sa regandim productia industriala Ne vom concentra pe energie, petrochimie si aparare

Romania se pregateste sa iasa din carantina insa oficialii sustin ca economia nu va mai fi la fel, intentia lor fiind aceea de a creste productia locala pentru a asigura securitatea aprovizionarii cu alimente, gaze naturale si echipamente medicale, in ideea de a fi pregatiti in cazul in care vor aparea noi crize in viitor, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Popescu: Trebuie sa regandim productia industriala. Oprirea fabricilor auto si a turismului a afectat o treime din economie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat intr-un interviu acordat Bloomberg ca economia Romaniei nu va mai fi la fel dupa pandemie, fiind nevoie sa se regandeasca productia industriala.

Virgil Popescu: Sunt interesat sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China

Ministrul economiei Virgil Popescu spune ca ar vrea ca investitorii care vor sa-si relocheze afacerile din China sa fie atrasi in Romania. Sunt interesat, in calitate de ministru al Economiei, ca in perioada urmatoare sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China, a spus Virgil Popescu.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre prabusirea pretului petrolului: Pe termen scurt, Romania nu va fi afectata (VIDEO)

Prabusirea pretului petrolului ar putea afecta si economia romaneasca, avertizeaza ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat insa, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )