Libnet.ro
UNICEF

18:00

Comisia Europeana: Plafonarea preturilor la gaze incalca regulile europene

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Plafonarea preturilor la gaze incalca regulile europene

Comisia Europeana sustine ca mecanismul prin care Romania a plafonat preturile la gazele naturale, in luna decembrie, prin Ordonanta 114, contravine regulilor europene. Institutia ne-a trimis, joi, o scrisoare de avertisment in acest sens. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana, mesaj pentru Romania: Plafonarea preturilor la gaze incalca regulile europene

Comisia Europeana sustine ca mecanismul prin care Romania a plafonat preturile la gazele naturale, in luna decembrie, prin Ordonanta 114, contravine regulilor europene si nu protejeaza de fapt consumatorii.

COMISIA EUROPEANA: Sistemul preturilor angro pe piata gazelor e contrar cerintelor juridice ale UE

Comisia Europeana a decis astazi, sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in intarziere pentru nepunerea corecta in aplicare a anumitor cerinte prevazute de Directiva privind gazele naturale si de Regulamentul privind siguranta furnizarii de gaze.

Mesaj DUR de la Bruxelles pentru Guvernul Dancila! Comisia Europeana, punct de vedere CRITIC privind plafonarea preturilor la gaze

Comisia Europeana a transmis, joi, un mesaj dur Romaniei. Oficialii de la Bruxelles au trimis o scrisoare in care cere Guvernului de la Bucuresti sa resepcte directivele europene in ceea ce priveste plafonarea.

Comisia Europeana reactioneaza dur pe OUG 114: A inceput procedura de infringement din cauza plafonarii preturilor la gaze

Comisia Europeana a demarat o procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza controversatei OUG 114/2018. Comisia a constat ca obligarea producatorilor de gaze sa vanda la preturi plafonate timp de trei ani este contrara legislatiei europene. Potrivit Comisiei, astfel de masuri nu sunt adecvate pentru atingerea in mod sustenabil a obiectivului de a proteja consumatorii casnici impotriva cresterilor excesive de pret.

DORU VISAN, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL ENERGIEI: Plafonarea preturilor la electricitate este prevazuta de Comisia Europeana

Componenta nucleara reprezinta o securitate energetica aparte si trebuie lasata ca atare, a notat secretarul de stat Masura de plafonare a preturilor la electricitate este prevazuta de Comisia Europeana, atunci cand preturile cresc foarte mult, ca o masura temporara, pe maximum trei ani, cu obligativitate de a reveni la pret liber, ne-a declarat Doru Visan, secretar de stat in Minis-terul Energiei.

COMISIA EUROPEANA: Amenda de 368 milioane euro pentru Autoliv si TRW

Doi producatori de componente auto Autoliv si TRW) vor plati o amenda de 368 milioane de euro pentru ca s-au inteles intre ei pentru fixarea preturilor la scaune, airbaguri si volane livrate producatorilor auto din Europa, a anuntat astazi Comisia Europeana.

Comisia Europeana a amendat pentru cartel doi producatori de componente auto

Doi producatori de componente auto Autoliv si TRW) vor plati o amenda de 368 milioane de euro pentru ca s-au inteles intre ei in scopul fixarii preturilor la scaune, airbaguri si volane livrate producatorilor auto din Europa, a anuntat ieri Comisia Europeana.

Statele UE resping lista neagra impotriva spalarii banilor propusa de Comisia Europeana

Reprezentantii celor 28 de state membre ale Uniunii Europene au respins ieri lista neagra impotriva spalarii banilor si finantarii terorismului, propusa de Comisia Europeana si care includea si Arabia Saudita, conform unor surse europene.

Trei proceduri de infringement in care este vizata Romania, anuntate de Comisia Europeana

Comisia Europeana a inceput alte trei proceduri de infringement impotriva Romania. Este vorba despre neindeplinirea obligatiei de a pune in aplicare normele Uniunii Europene in materie de protectie consulara, s.

Comisia Europeana a inceput alte trei proceduri de infringement impotriva Romaniei

Comisia Europeana a anuntat joi ca a inceput alte trei proceduri de infringement impotriva Romania referitoare la neindeplinirea obligatiilor de stat membru infringement), pentru servicii financiare, protectia consulara si recunoasterea calificarilor profesionale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )