Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dragnea: Nu voi fi de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Nu voi fi de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti ca nu va fi de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale, ci trebuie ca productia din Marea Neagra sa fie folosita pentru dezvoltarea Romaniei. continuă pe Adevărul

Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale

Liviu Dragnea a declarat ca nu va fi niciodata de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. in opinia sa, marea miza este stabilirea procentului din productie ce se va vi.

Liviu Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vndute doar pe contracte bilaterale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat marti ca nu este de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. Dragnea a facut referire la legea offshore care este blocata in Parlament si trebuie adoptata in sesiunea extraordinara.

Vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti: Gazele din Marea Neagra, pe lista discutiilor

Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, se afla luni la Bucuresti pentru a participa laconferinta Presedintia Romaniei la Consiliul UE: provocari si oportunitati pentru sectorul.

Vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti: Gazele din Marea Neagra, pe lista discutiilor

Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, se afla luni la Bucuresti pentru a participa laconferinta Presedintia Romaniei la Consiliul UE: provocari si oportunitati pentru sectorul.

Ungaria face presiuni asupra Romaniei pentru gazul din Marea Neagra

Declaratiile zeflemitoare ale maghiarilor cu privire la incapacitatea Romaniei de a da drumul la gazele naturale din Marea Neagra au aprins scanteia unei noi dispute intre noi si vecinii de la Vest.

ExxonMobil confirma ca poate extrage o cantitate uriasa de gaze din Marea Neagra. Decizia finala de a investi asteapta cadru fiscal predictibil si stabil

ExxonMobil estimeaza ca, daca va extrage gaze din Marea Neagra, productia ar putea ajunge la la 6,3 miliarde de metri cubi pe an. O decizie finala de a investi nu a fost inca luata, a declarat luni Richard Tusker, lead country manager al companiei, in contextul in care parlamentarii inca mai dezbat asupra prevederilor legii care le-ar da unda verde companiilor pentru investitii.

intalnire de gradul zero la Bucuresti, pe tema gazelor din Marea Neagra

Vicepresedintele Comisiei Europene, Maros sef269;ovi269;, se intalneste luni cu vicepremierul Viorel Stefan, pentru a discuta pe tema gazelor din Marea Neagra.

Departamentul de Stat al SUA: Gazul romanesc din Marea Neagra ar consolida securitatea energetica in regiune

Gazul romanesc din Marea Neagra reprezinta o sursa de energie promitatoare, dar inca neexploatata, care ar consolida pietele energetice si securitatea energetica in intreaga regiune, sustine Departamentul american de Stat al intr-un comunicat, care arata ca SUA urmaresc cu interes evolutiile privind aceasta situatie.

Exxon ar putea extrage anual 6,3 miliarde metri cubi de gaze din Marea Neagra, peste jumatate din productia actuala a Romniei

ExxonMobil ar putea extrage circa 6,3 miliarde metri cubi de gaze pe an din Marea Neagra, a declarat, luni, Richard Tusker, reprezentantul ExxonMobil Romania, cu ocazia forumului Presedintia Romaniei la Consiliul UE: provocari si oportunitati pentru sectorul energetic. Aceasta cantitate reprezinta mai mult de jumatate din productia actuala de gaze a Romaniei, care este de circa 11 miliarde metri cubi anual, potrivit Agerpres.

SUA: Rezervele romnesti din Marea Neagra, o promitatoare sursa de energie / Urmarim ndeaproape cum se elaboreaza legislatia necesara pentru ca firmele sa investeasca n exploatarea lor

Resursele romanesti de hidrocarburi din Marea Neagra reprezinta o promitatoare si inca nevalorificata sursa de energie care ar intari pietele de energie si securitatea energetica a regiunii, transmite Departamentul american de Stat dupa conferinta World Gas ce a avut loc la Washington, mesaj venit atat intr-o perioada in care Ungaria ataca Romania pe teme energetice, cat si in contextul in care tara noastra nu s-a hotarat cum va taxa in viitor exploatarile de petrol si gaze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )