Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce facem cu gazele din Marea Neagra. Sase idei de la Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Ce facem cu gazele din Marea Neagra. Sase idei de la Traian Basescu

In lipsa unor proiecte viabile, care sa creasca potentialul de consum al economiei romanesti, gazele naturale din Marea Neagra vor fi pur si simplu exportate, fara a contribui la consolidarea potentialului economic al tarii, spune senatorul Traian Basescu, care da sase idei de folosire a lor. continuă pe Adevărul

Legea Offshore |Basescu: Tariceanu vrea sa serveasca pe unii, iar Daddy vrea sa se serveasca pe el. Gazele din Marea Neagra sunt bune pentru noi. N-o sa devenim putere regionala (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au ajuns sa se certe pe Legea Offshore si sa discute de bani, fapt ce e o prostie in acest stadiu. in opinia fostului.

Avocatul care a scris legea petroliera a ajuns sa lucreze pentru cel mai mare fond de investitii privat din lume, direct interesat de resursele din Marea Neagra (FOTO)

Scena politica romaneasca este martora acum unui scandal urias, chiar in interiorul coalitiei guvernamentale, privind legea offshore care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra. in acest.

Fifor, despre activitatea militara ruseasca din Marea Neagra: Situatia s-a schimbat dramatic n ultimul an

Romania, membru NATO, si-a exprimat ingrijorarea miercuri in privinta amplificarii activitatii militare ruse din Marea Neagra si a spus ca intarirea apararii europene va fi o tema majora in timpul detinerii presedintiei UE, transmite Reuters.

Statele Unite exprima preocupare privind activitatile submarinelor militare ruse din Marea Neagra

Statele Unite si Alianta Nord-Atlantica sunt preocupate si trebuie sa mentina vigilenta din cauza activitatilor militare ale Rusiei, care a dezvoltat submarine militare puternice, unele fiind operationale in Marea Neagra, afirma amiralul James Foggo, comandantul Fortelor Navale SUA din Europa, potrivit Mediafax.

Submarine invizibile rusesti, in Marea Neagra

Flota Rusiei din Marea Neagra si-a continuat joi aplicatiile incepute in prima jumatate a lunii octombrie cu submarinele din dotare: submersibilul Krasnodar, invizibil - al patrulea din Proiectul 636.

ALERTA LA MAREA NEAGRA: Rusia, exercitii cu Gaura Neagra! (FOTO)

E alerta in Marea Neagra, unde flota rusa a sustinut, joi, noi exercitii militare utilizand submersibilul Krasnodar, dotat cu capacitatea de a se face invizibil, relateaza Agerpres. Submariul a.

VIDEO Submarinul rusesc invizibil supranumit gaura neagra, in exercitii in Marea Neagra

Submarinul invizibil Krasnodar a participat, joi, la aplicatiile efectuate de Flota Rusiei din Marea Negra. Submersibilul a efectuat o imersiune, dezactivandu-se complet timp de doua ore pe fundul marii, iar apoi a revenit la suprafata, potrivit presei ruse.

VIDEO Submarinul rusesc invizibil supranumit gaura neagra, exercitii in Marea Neagra

Submarinul invizibil Krasnodar a participat, joi, la aplicatiile efectuate de Flota Rusiei din Marea Negra. Submersibilul a efectuat o imersiune, dezactivandu-se complet timp de doua ore pe fundul marii, iar apoi a revenit la suprafata, potrivit presei ruse.

Ministrul Apararii, avertisment privind intensificarea activitatilor militare rusesti in Marea Neagra: Situatia s-a schimbat dramatic in ultimul an

Rusia si-a intensificat activitatea militara in Marea Neagra ceea ce pune in pericol granitele si securitatea Europei, a atras atentia ministrul Apararii, Mihai Fifor. Aceasta tema va fi una importanta.

Traian Basescu, informatii BOMBA in scandalul LEGII OFFSHORE: Romania va avea rangul de teava prin care se va scurge materia prima catre Ungaria si Austria

Traian Basescu a vorbit, miercuri, in plenul Senatului, despre exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra. Fostul presedinte a declarat ca Romania nu are capacitate sa consume in economia proprie gazele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )