Libnet.ro
UNICEF

13:00

Legea off-shore. Cel mai mare TUN din ISTORIA Romaniei, decis de o singura persoana: Cine a hotarat soarta gazelor din Marea Neagra si la cine vor ajunge banii

B1 B1,
Legea off-shore. Cel mai mare TUN din ISTORIA Romaniei, decis de o singura persoana: Cine a hotarat soarta gazelor din Marea Neagra si la cine vor ajunge banii

Specialistii atrag atentia ca soarta celei mai mare bogatii pe care Romania a avut-o vreodata - gazele din Marea Neagra -, o bogatie care ar putea sa fie mai mare de40 de miliarde dolari, este decisa zi. continuă pe B1

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe din Slovacia, vine in Romania. Unde va deschide primele sali de cinema

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, isi anunta intrarea pe piata din Romania si deschiderea primelor cinematografe in Bucuresti si Brasov, in centrele comerciale Veranda Mall Bucuresti si AFI Brasov.

Tara din UE cu cel mai mare excedent bugetar din istorie

Germania si-a redus datoria publica cu 2,3%, la 1. 930 miliarde de euro 2. 270 miliarde de dolari) in primul semestru din 2018, cel mai scazut nivel din 2011, a anuntat Oficiul federal de statistica Destatis),.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

Acesta este cel mai sigur bloc din Romania. Locatarii afirma ca nu simt niciun cutremur

Cel mai sigur bloc din Iasi, in caz de cutremur, a fost construit inainte de 1989. Imobilul de patru etaje are fundatia asezata pe un sistem de role care il fac sa atenueze miscarea pamantului. Locatarii.

UE, somajul cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Rata somajului in zona euro a coborat in luna august pana la 8,1%, acesta fiind cel mai scazut nivel inregistrat dupa luna noiembrie 2008, a anuntat astazi Oficiul european de Statistica Eurostat), informeaza AFP.

Iulia Scavo, cel mai bun somelier din Romania

Seara de 26 septembrie a marcat un moment important in industria vinului prin desfasurarea finalei Trofeului Someleriei 2018. in cadrul evenimentului de la Hotel Pullman juriul, format din reprezentanti de seama din industria romaneasca, cat si internationala au acordat marele premiu celui mai bun somelier din Romania, IULIA SCAVO.

STUDIU Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucuresti se afla pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare turistica. Capitala a fost in top si anul trecut, cand a fost orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti.

Cel mai mare fabricant de piculine din lume, timisoreanul Anton J.Braun. Nu am facut instrumentul ca sa devin celebru, ci pentru ca mi-a placut

Anton J. Braun s-a nascut la Timisoara in urma cu 77 de ani. Face parte dintr-o renumita familie de constructori de instrumente muzicale. Braun este unul dintre produsele culturale timisorene care au ajuns sa fie cunoscute si promovate pe plan international.

Cel mai mare festival international de film montan din lume ajunge in Romania. Clujul e unul din cele doua orase in care vor avea loc proiectii

Banff Mountain Film Festival World Tour ajunge pentru prima data in Romania, la Bucuresti si Cluj, in 23 si 25 octombrie 2018.

Orasul din Romania considerat o oaza de verdeata. Are cel mai mare spatiu verde pe cap de locuitor si cel mai curat aer

Municipiul Botosani este orasul cu cea mai mare suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor. Conform datelor oficiale, numai parcurile din Botosani ofera cate 32 de metri patrati de spatiu verde pe cap de locuitor. La toate acestea se adauga spatiile verzi adiacente, gradinile si padurile care inconjoara orasul.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )