Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liviu Dragnea are o FRAMANTARE mult mai mare decat justitia: Asa ceva e INACCEPTABIL, ca toate gazele sa se duca in exterior (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea are o FRAMANTARE mult mai mare decat justitia: Asa ceva e INACCEPTABIL, ca toate gazele sa se duca in exterior (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca are o framantare mult mai mare decat modificarea Codului si anume adoptarea legii offshore-ului, afirmand ca este inadmisibil ca. continuă pe B1

Dragnea spune ca are o framntare mult mai mare dect Codul Penal: legea offshore. Ce ne intereseaza foarte mult este ca nu toata cantitatea de gaze sa plece din Romnia. Asa ceva este inacceptabil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca framantarea mult mai mare decat Codul penal este pentru el adoptarea legii offshore-ului, sustinand ca interesul este ca nu toata cantitatea de gaze etrase din Marea Neagra sa plece din Romania. El a adaugat ca trebuie gasit un echilibru intre interesul Romaniei si cel al companiilor.

Radu Banciu: Statul paralel inseamna ca nu esti de acord cu Liviu Dragnea sau cu clica lui. Asta inseamna ca nu avem democratie consolidata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre modificarile la Codul Penal. Lucrurile care se petrec in momentul de fata si care sunt chiar mai interesante decat Cu.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Trenurile de mare viteza din Europa, ineficiente, cu costuri mai mari decat cele planificate si pasageri mai putini

Un raport al Curtii Europene de Conturi a concluzionat ca liniile ferate de mare viteza cofinantate din bugetul Uniunii Europene au, adesea, costuri mai mari decat cele planificate, iar constructia acestora dureaza mai mult decat termenul anticipat,.

Business report: Costul muncii: cea mai abrupta si mai mare crestere din UE. Si concentrata cel mai mult spre sectorul non-business; Legea offshore, amnata pentru sesiunea parlamentara extraordinara; 316 banci straine intentioneaza sa furnizeze servicii

CFR Marfa se pregateste de insolventa. Ministrul Transporturilor recunoaste situatia dificila a companiei Compania feroviara detinuta de statul roman CFR Marfa, care in urma cu. Deficitul la 5 luni de trei ori mai mare decat anul trecut: Cum, cat, de ce? Bugetul general consolidat a incheiat primele cinci luni din 2018 cu un deficit de -0,88% din PIB estimat pentru.

Vicepresedintele Comisiei Europene i-a cerut lui Liviu Dragnea sa finalizeze liberalizarea pietei gazelor cu doi ani mai devreme

Vicepresedintele Comisiei Europene, Maros sef269;ovi269;, a subliniat intr-o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, Liviu Dragnea, ca este importanta finalizarea liberalizarii pietei gazelor inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE, adica pana la 1 ianuarie 2019.

Liviu Dragnea: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie

Liviu Dragnea, a spus ca nu crede ca va scapa in urma modificarii codurilor penale. El a mai adaugat ca nu vrea sa plece din aceasta functie ca prostul, ci sa lase in urma o tara mai.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa votarea Codului Penal: Nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata / Decizia lui Iohannis si a unui grup restrns de oameni cu puteri oculte a fost ca eu sa fiu anihilat

Liviu Dragnea a negat din nou, miercuri, ca modificarile aduse Codului Penal ar fi vizat direct dosarul sau si a sustinut ca nu crede ca va scapa, dar nu vrea sa plece ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie, ci doreste sa lase in urma o tara mai buna.

Adrian Tutuianu, despre redefinirea abuzului in serviciu: Nu cred ca legea aceasta il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, marti, ca dezbaterile la Codul penal dureaza de cateva luni, modificarea acestuia nefiind deci facuta in graba. El a mai sustinut si ca modificarile erau necesare si ca aceasta lege nu il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular .

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )