Libnet.ro
UNICEF

14:15

Traian Basescu, despre legea offshore: Romania risca sa devina o simpla teava prin care trec gazele(VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre legea offshore: Romania risca sa devina o simpla teava prin care trec gazele(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in privinta legii offshore, discutia trebuie sa se axeze pe ce ar trebui s. continuă pe B1

Victor Ponta, despre Legea Offshore: Dragnea se grabeste pentru a ajuta doua companii din Ungaria/ Totul a fost negociat pe sub masa de Dragnea pentru interese obscure si ilegale

Fostul premier Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca a negociat pe sub masa Legea Offshore pentru interese obscure si ilegale. Victor Ponta sustine printr-o postare pe Facebook ca Liviu Dragnea se foloseste de Legea Offshore pentru a ajuta doua companii din Ungaria, care au castigat licitatiile pentru rezervarea capacitatii de transport al gazelor care ar urma sa fie exportate din Romania. Daca pana la 31 Decembrie 2018 nu se adopta legea atunci producatorii nu semneaza contracte cu cele doua firme de transport si acestea pierd licenta. Asta inseamna ca trebuie organizata o alta licitatie pe care Dragnea mai greu o sa o aranjeze din nou ca sa ajute firmele din Ungaria!, mai spune Ponta.

Victor Ponta, despre legea offshore

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat astazi ca legea offshore este schimbata cu totul in Senat, sustinand ca nu exista niciun fel de dezbatere, de transparenta, iar presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, in continuare trateaza resursele naturale ca pe ceva care se negociaza pentru interesul sau personal.

Dragnea despre Legea offshore: 50% din productia de gaze va fi vanduta in Romania

In baza Legii offshore, 50% din productia de gaze va fi tranzactionata pe piata din Romania, pe langa redevente statul urmand sa primeasca si impozitul pe venitul suplimentar, a spus luni Liviu Dragnea, la finalul sedintei grupului social-democratilor din Camera Deputatilor.

Dragnea, despre Legea offshore: 50% din productia de gaze va fi vanduta in Romania

In baza Legii offshore, 50% din productia de gaze va fi tranzactionata pe piata din Romania, pe langa redevente statul urmand sa primeasca si impozitul pe venitul suplimentar, a spus luni Liviu Dragnea, la finalul sedintei grupului social-democratilor din Camera Deputatilor.

Legea offshore a trecut de Senat

Senatorii PNL s-au abtinut de la vot sustinand ca legea nu este predictibila * Traian Basescu: Legea este facuta in baza negocierilor personale ale domnului Dragnea Senatorii au votat, ieri, ce-a de-a doua forma a legii offshore din ultimele trei luni, act normativ care, prin prisma modificarilor facute, da satisfactie operatorilor economici. Actul normativ a trecut de Senat cu 81 voturi pentru, 9 voturi impotriva si 15 abtineri.

Victor Ponta DETONEAZA Legea Offshore: Dragnea ajuta doua companii din Ungaria. Totula fost negiciat pe sub masa

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca a negociat Legea Offshore pentru interese obscure si ilegale. intr-o postare intitualata Romania este mosia lui Dragnea, liderul Pro Romania sustine ca,.

Liviu Plesoianu, reactie dupa amanarea dezbaterii pe legea offshore

Deputatul PSD Liviu Plesoianu saluta amanarea dezbaterii legii offshore, care va fi discutata in Parlament saptamana viitoare. Luarea de pozitie de ieri nu a fost in zadar. Legea Offshore nu va fi.

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final.

Legea offshore: Senatorii coalitiei din Comisia comuna economica si pentru energie au aprobat mai multe amendamente favorabile operatorilor din Marea Neagra

Senatorii PSD si ALDE din Comisia comuna economica si pentru energie au aprobat fara emotii, cu 11 voturi pentru, doua impotriva si trei abtineri, mai multe amendamente la Legea Offshore, care sunt net favorabile operatorilor din Marea Neagra. Unul dintre cele mai importante amendamente arata ca pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica actualele redevente. Un alt amendament important este ca pe intreaga perioada a acordurilor petroliere, adica zeci de ani de acum inainte, regimul de redevente si regimul fiscal nu se vor modifica. in plus, vor putea fi deduse atat investitiile efectuate pana in momentul intrarii in vigoare a legii, cat si cele in curs. Legea urmeaza sa fie votat in plenul Senatului si apoi trimisa Camerei Deputatilor. Vezi in text amendamentele.

Legea offshore, retrimisa parlamentului de catre Iohannis, adoptata de Senat. Au fost aduse mai multe modificari: pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica redeventele actuale

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul privind legea offshore cu modificarile aduse, tot luni, de senatorii PSD si ALDE in comisiile de specialitate, dupa ce presedintele a cerut reexaminarea acestui proiect. Unul dintre cele mai importante amendamente arata ca pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica actualele redevente. Un alt amendament important este ca pe intreaga perioada a acordurilor petroliere, adica zeci de ani de acum inainte, regimul de redevente si regimul fiscal nu se vor modifica. in plus, vor putea fi deduse atat investitiile efectuate pana in momentul intrarii in vigoare a legii, cat si cele in curs.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )