Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul arunca o piatra si zece se chinuie sa o scoata

Adevărul Adevărul,
Unul arunca o piatra si zece se chinuie sa o scoata

OUG 114/2018 sub aspectul plafonarii pretului la gazele naturale, fundamentata pe o prevedere legala inexistenta, are avantajul tehnic ca nu poate fi atacata decat de inexistentul Avocat al Poporului. Doresc sa precizez ca totusi mai exista, o cale juridica, prin care atacarea acestei Ordonate sa poata sa fie realizata. Voi incerca sa arat cateva dintre multele probleme, care deriva din aplicarea OUG de plafonare a pretului gazelor naturale. continuă pe Adevărul

Business report: OUG 114 si modificarile fiscale dau peste cap economia Romniei/ Pretul curentului electric ramne constant dar creste cel al electrocasnicelor

Potrivit unor analize facute de Economica. net, cele mai afectate sunt firmele care lucreaza cu zilieri sau muncitori necalificati. Concret, conform articolului 65 din OUG 114 , zilierii mai pot presta munca necalificata doar in domenii ca agricultura, silvicultura sau pescuitul, in timp ce pentru alte 17 domenii de activitate angajarea zilierilor necalificati nu mai este permisa.

Bancile romanesti, mai afectate de cele straine de OUG 114, pentru ca nu au unde sa isi mute activele!

Ordonanta 114 afecteaza toate bancile romanesti, atat pe cele cu capital strain si poate chiar mai mult pe cele cu capital romanesc, pentru ca acestea din urma nu au unde sa isi mute activele pentru a evita taxarea acestora. Ca urmare a taxei nou.

Sergiu Oprescu (ARB): OUG 114 este, din pacate, Ordonanta care cheama criza

Ordonanta 114 cheama criza! Efectele ei sunt atat de puternice incat, fara sa se mai tina cont si de celelalte initiative legislative cu impact asupra sistemului financiar - bancar, poate declansa, de una singura, un tsunami in economia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )