Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO CEO-ul OMV, despre gazele din Marea Neagra: Importante in special pentru Romania, dar si mai mult pentru piata europeana

Adevărul Adevărul,
VIDEO CEO-ul OMV, despre gazele din Marea Neagra: Importante in special pentru Romania, dar si mai mult pentru piata europeana

Rainer Seele, directorul executiv al OMV, compania-mama a OMV Petrom, sustine ca gazele din Marea Neagra sunt importante in special pentru Romania, dar si mai mult pentru piata europeana, pentru diversificarea surselor. continuă pe Adevărul

Petrolistii din Marea Neagra trebuie sa sprijine combinatele de ingrasaminte

Romania ar putea utiliza o parte importanta din gazele din Marea Neagra pentru a produce ingrasaminte chimice, iar companiile care extrag gazele si autoritatile ar trebui sa colaboreze pentru a atrage investitori in noi combinate, a declarat astazi ministrul Energiei, Anton Anton, intr-o conferinta de specialitate, scrie Agerpres.

Ministrul Energiei: Daca extragem gazele din Marea Neagra, ajungem primul producator din UE

Ministrul Energiei, Anton Anton, a spus luni ca Romania trebuie sa devina un hub de gaze naturale, in conditiile in care este producator si poate deveni chiar cel mai mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana UE).

Ministrul Energiei: Daca extragem gazele din Marea Neagra, ajungem primul producator din UE. BRUA e in grafic

Ministrul Energiei, Anton Anton, a spus luni ca Romania trebuie sa devina un hub de gaze naturale, in conditiile in care este producator si poate deveni chiar cel mai mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana UE).

Spionii CIA, despre iadul zecilor de mii de romani de la Canalul Dunare - Marea Neagra: cum a esuat primul mega-proiect din Romania anilor 1950

Zeci de mii de oameni au muncit in anii 1950 la constructia Canalului Dunare Marea Neagra. Cei mai multi dintre ei au fost detinuti. Mega-proiectul s-a dovedit un esec rasunator al acelor ani, iar notele secrete ale Agentiei Centrale de Informatii CIA) ofera detalii putin stiute despre soarta Canalului si a oamenilor obligati la constructia sa.

Avram Iancu, romanul care a cucerit Marea Neagra. Mesajul emotionant dupa cursa de 700 de kilometri spre Istanbul

Dupa aproape doua luni de la inceperea marii sale aventuri, Avram Iancu a inotat aproape 700 de kilometri in Marea Neagra si a ajuns la destinatie.

Campionul Iancu Avram a strabatut inot Marea Neagra, de la Sulina la Istanbul: Dumnezeu a inzestrat poporul roman cu un ADN puternic

Iancu Avram, temerarul roman care sparge bariere la inotat, a ajuns la destinatie. El a strabatut inot Marea Neagra de la Sulina la Istanbul.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Marea Neagra

I: Ce a zis olteanul cand a vazut Marea Neagra? R: Muica, ce de Olt .

Tariceanu, despre tensiunile din coalitie: Eu si Dragnea nu suntem facuti din aceeasi mama (VIDEO)

Tensiunile din coalitia de guvernare sunt tot mai evitate! Eu si Dragnea nu suntem facuti din aceeasi mama, a replciat agresiv Tariceanu cand a fost intrebat luni despre neintelegerile din interiorul.

DECIZIA momentului privind BREXIT: Romanii din Marea Britanie vor avea un nou statut! Ce se va intampla pana in 2020

Cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie vor beneficia, in continuare, de drepturile oferite de legislatia europeana, in baza obtinerii unui nou statut care le va garanta dreptul la sedere.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )