Libnet.ro
UNICEF

14:46

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala, acuzandu-l ca prezinta date nedestinate publicitatii

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala, acuzandu-l ca prezinta date nedestinate publicitatii

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala, acuzandu-l ca prezinta date nedestinate publicitatii. continuă pe Adevărul

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala, acuzandu-l ca prezinta date nedestinate publicitatii. Cred ca tocmai am bifat o premiera nationala: ANAF, firma de.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, si va afla sentinta pe 13 martie

Fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, Paul Manafort, isi va afla sentinta pe 13 martie pentru tentativa de manipulare a martorilor si de conspiratie impotriva Statelor Unite, potrivit unui document depus luni in instanta, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

INTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE INFLUENTA: Fostul sef al Politiei Rutiere - achitat definitiv

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a fost, astazi, achitat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care era acuzat de DNA de trafic de influenta.

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost achitat definitiv n dosarul de luare de mita

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost achitat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul in care a fost acuzat ca a primit un miel, doi curcani si cinci pastravi de la un om de afaceri, pentru ca acesta sa poata obtine dupa 30 de zile permisul de conducere.

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, achitat definitiv intr-un dosar de trafic de influenta

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost luni achitat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care era acuzat de DNA de trafic de influenta, pentru ca ar fi primit de la un om de afaceri produse alimentare un miel, doi curcani si 5 kg de pastrav).

Lovitura devastatoare pentru DNA. Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita, achitat definitiv

Victorie definitiva a fostului sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita. Acesta a fost achitat, definitiv, de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care era acuzat de DNA de trafic de influenta, pentru ca ar.

Fostul sef al sectiei ATI a Spitalului Judetean din Pitesti, trimis in judecata pentru fals intelectual in dosarul mortii unui pacient

Cunoscutul medic pitestean Constantin Paun, fost sef al sectiei ATI a Spitalului Judetean Arges, va trebui sa raspunda in instanta in dosarul mortii unui tanar cu probleme psihice decedat in 2013, pe fondul reactiilor adverse la o injectie cu un medicament inovator. Dosarul se invarte in jurul unor probe biologie, distruse la zece zile de la prelevare, despre care medicul a afirmat ca n-au fost recoltate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )