Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, arunca BOMBA: Guvernul masluieste cifrele ca sa iasa bine la buget (VIDEO)

B1 B1,
Fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, arunca BOMBA: Guvernul masluieste cifrele ca sa iasa bine la buget (VIDEO)

Guvernul masluieste cifrele ca sa iasa bine la buget. Acuzatia vine de la fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, care sustine ca Executivul a umflat veniturile pentru a nu recunoaste ca guvernarea PSD este un. continuă pe B1

Fostul sef al Politiei Braila, reclamat de Academia SRI ca ar fi plagiat lucrarea cu care a obtinut titlul de doctor

Alaturi de Catalin Chivu au mai fost reclamati laConsiliul de Atestare a Titlurilor si Diplomelor Universitare alti 14 doctori, printre care si colonelul in rezervaSeverin Florian Lungu, fostul sef al SRI Braila.

Un fost sef al ANAF explica de ce s-au inghetat indemnizatiile bugetarilor si pensiile

Masurile luate recent de Guvern, prin care toate indemnizatiile, sporurile si orice fel de compensare financiara suplimentara salariului bugetarilor sunt plafonate in 2019, iar cresterea pensiilor este amanata pana la 1 septembrie, sunt explicate de fostul sef al Fiscului, Gelu Diaconu, prin imposibilitatea colectarii unor venituri uriase in decembrie 2018.

Lucian Duta, fostul sef al Casei de Asigurari de Sanatate, trimis n judecata de DNA. Duta este acuzat ca ar fi primit 6,3 milioane de euro mita

Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, a fost trimis in judecata de DNA, sub control judiciar pe cautiune, pentru luare de mita in forma continuata, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Lucian Duta este acuzat de procurorii DNA ca a pretins de la reprezentantii a doua firme de software un comision de 10% din valoarea fiecarui act aditional sau contract pe care l-a semnat in calitate de sef al CNAS si ar fi primit suma totala de 6. 000 de euro.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )