Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban: Avem ca prioritate plata pensiilor. Vom asigura resursele financiare pentru plata pensiilor, a salariilor si pentru sustinerea investitiilor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Avem ca prioritate plata pensiilor. Vom asigura resursele financiare pentru plata pensiilor, a salariilor si pentru sustinerea investitiilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari, joi, ca prioritatea Guvernului este plata pensiilor si a salariilor in contextul crizei economice generate de pandemia de coronavirus. intrebat, in cadrul unei. continuă pe B1

Ludovic Orban: Proiectul somajului tehnic pentru bugetari a cazut in totalitate. Nu mai avem contextul. in multe institutii nu putea fi aplicata masura de injumatatire a personalului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, procesul prin care vor fi relaxate masurile de restrictie impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Seful Guvernului a dat asigurari ca persoanele vulnerabile vor.

CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca obligativitatea purtarii mastilor.

Ludovic Orban: Cred ca am putea avea alegerile locale in septembrie. Parlamentarele ar trebui sa fie pe 6 decembrie. Daca asiguram votul prin corespondenta si in tara sau cel electronic, putem asigura o prezenta la vot semnificativa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, pentru B1 TV, ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Totul, insa, depinde de modul in care va evolua epidemia de coronavirus. Prim-ministrul sustine ca, potri.

Ludovic Orban, anunt despre alegerile locale si parlamentare: Trebuie organizate cat mai repede

Ludovic Orban a anuntat ca alegerile locale nu vor fi amanate pentru anul viitor si daca vom scapa de epidemie la inceputul lunii iulie, atunci alegerile vor putea avea loc in septembrie.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

VIDEO Ludovic Orban cere accelerarea investitiilor in orice domeniu: Investitii, investitii, investitii

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca orice credit angajat de autoritatile locale nu poate fi folosit decat pentru investitii. Orban a precizat ca in orice domeniu de activitate, indiferent ca este energie, infrastructura de transport, comunicatii, mediu, vor trebui accelerate toate procedurile, astfel incat sa se treaca la faza de executie pentru toate investitiile publice in derulare. Orban a cerut si ministerelor sa accelereze investitiile.

Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca saluta demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, mentionand ca pe de alta parte, a durat cam mult. Totodata, Orban a precizat ca nu este de acord cu revenirea in functia de director medical al Spitalului Judetean Suceava a doctorului Mircea Macovei.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Ludovic Orban, adevarul din spatele amenzilor abuzive. Ce le-a cerut premierul politistilor

Premierul Ludov Orban a explicat marti seara adevarul din spatele valurilor de amenzi care au fost date populatiei. Potrivit acestuia, politistii au fost rugati sa nu dea amenzi la kilogram, ci sa existe un avertisment inainte. De asemenea, exigenta politistilor in multe cazuri se datoreaza faptului ca acestia aplica legea pentru a se proteja inclusiv .

Ludovic Orban: Salut decizia demiterii lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a spus, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca saluta decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de demitere a lui Adrian Streinu-Cercel.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )