Libnet.ro
UNICEF

08:00

O mare fabrica din Romania se vinde catre chinezi

Adevărul Adevărul,
O mare fabrica din Romania se vinde catre chinezi

Un producator vestimentar francez isi vinde fabrica din Sibiu, cu aproape 400 de angajati, catre un gigant chinez de textile si imbracaminte. continuă pe Adevărul

O noua inselatorie circula pe internet. Femeile din Romania trebuie sa aiba mare grija

O noua inselatorie circula pe internet, in randul femeilor din Romania. Mai multe doamne si domnitoare au fost sunate de reprezentanti falsi ai companiei Pandora, care le-au instiintat pe acestea ca au c?.

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a efectuat primul sa zbor. La ce va fi folosita aeronava cu o anvergura a aripilor de 117 metri

Cel mai mare avion din lume din punct de vedere al anvergurii aripilor a efectuat primul sau zbor, informeaza bbc. com.

Justitia din Romania, in dezbatere la Strasbourg. Nicolai: A decredibilizat Parlamentul European - un penibil desavarsit

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, luni, ca dezbaterile de la Strasbourg privind justitia din Romania au fost provocate din ratiuni electorale si politice si au decredibilizat Parlamentul.

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti, cursurile adresandu-se tuturor celor care isi doresc o cariera in IT si care in cinci luni pot dobandi competentele necesare.

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti

Wild Code School lanseaza prima sa scoala de programare de pe piata educationala din Romania si propune un program de cursuri de noua generatie, in regim intensiv, cu o durata de cinci luni.

BBC: Anti-semitismul ameninta comunitatea mica a evreilor din Romania

Scene oribile cu nu mai putin de 73 de morminte vandalizate, pietre funerare daramate sau sparte in cimitirul evreiesc din orasul Husi au socat comunitatea mica a evreilor din Romania si au starnit reactii internationale, scrie BBC News, intr-un amplu reportaj despre incidentul care s-a produs la inceputul lunii.

SOC pe scena MUZICALA din Romania! Biata MIRABELA DAUER! S-a oprit in urma cu cateva ore...(FOTO)

Mirabela Dauer este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Vedeta este foarte activa pe retelele sociale, unde are numerosi fani.

Vedeta TV din Romania, umilita la imbarcarea in avion: Handicapatii n-au voie!

Celebra poducatoare de televiziune Ruxandra Ion acuza o angajata a companiei Blue Air ca ar fi jignit-o si umilit-o pe aeroportul din Nisa.

Zoltan isi cunoscuse sotia intr-un club din Romania pe cand aveau amandoi 21 de ani. S-au iubit intens si s-au luat. Aveau planuri marete, asa ca au decis sa se mute in Anglia. Doar ca intr-o zi barbatul a aflat un secret cumplit despre partenera sa

Zoltan isi cunoscuse sotia intr-un club din Romania pe cand aveau amandoi 21 de ani. S-au iubit intens si s-au luat imediat. Aveau planuri marete, asa ca au decis sa se mute in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )