Libnet.ro
UNICEF

22:15

Amazon inaugureaza al doilea centru de dezvoltare din Romania

Adevărul Adevărul,
Amazon inaugureaza al doilea centru de dezvoltare din Romania

Gigantul american Amazon va deschide in data de 9 mai cel de-al doilea centru de dezvoltare al companiei din Romania, care va avea sediul in cladirea Globalworth din Pipera. continuă pe Adevărul

Al doilea transplant pulmonar din Romnia va fi efectuat marti dimineata la Spitalul Sfnta Maria din Bucuresti

Al doilea transplant pulmonar din Romania va fi efectuat marti dimineata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, acelasi spital unde a avut loc si primul transplant de plaman din tara noastra, pe data de 18 aprilie. Echipa de medici va fi condusa de chirurgul Igor Tudorache, seful Centrului de transplant pulmonar din Hanovra cel mai mare din Germania), acelasi medic care, impreuna cu chirurgi de la Spitalul Sfanta Maria, a efectuat si primul transplant de plaman din Romania.

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania a fost realizat in noaptea de sambata spre duminica la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, iar pacientul este un barbat de 39 de ani din Bucuresti, care se afla de peste doi ani pe listele de asteptare. Donatorul a fost un tanar de 17 ani care se afla in moarte cerebrala in urma unui accident vascular.

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romnia, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Trgu Mures

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania a fost realizat in noaptea de sambata spre duminica la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, iar pacientul este un barbat de 39 de ani din Bucuresti, care se afla de peste doi ani pe listele de asteptare. Donatorul a fost un tanar de 17 ani care se afla in moarte cerebrala in urma unui accident vascular, relateaza News. ro.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Subiectele zilei:Cum a ajuns Amazon cel mai valoros brand din lume; A nceput vacanta de 1 mai a romnilor refugiati politic! Mazare si-a invitat prietenii n Madagascar; Romnia rateaza din nou...

Romeo si Julieta de la Ighisul Nou: povestea care se ascunde in spatele cazului barbatului care a batut cu biciul doua fete intr-o scoala. Toata Romania a putut urmari. De ce s-au iscat disputele dintre SUA si Germania. Cancelara federala Angela Merkel se intalneste cu presedintele american Donald Trump la Washington. Germania si SUA raman.

Specialistii in cutremure din Romania, semnal de alarma: Nu vor mai putea localiza seismele!

Activitatea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului este afectata de lipsa fondurilor necesare sustinerii functionarii retelelor de observatoare seismologice, iar angajatii nu au.

Specialistii in cutremure din Romania, semnal de alarma: Nu vom mai putea localiza seismele!

Activitatea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului este afectata de lipsa fondurilor necesare sustinerii functionarii retelelor de observatoare seismologice, iar angajatii nu au.

Bijuteria contemporana din Romania - antreprenoriat si arta

Artistul poate fi si antreprenor. Dovada e Dan Piersinaru, invitatul nostru la emisiunea Ziua Zero, care a vorbit despre AUTOR, targul de bijuterie contemporana ce va fi organizat intre 5 si 6 mai la Teatrul National din Bucuresti.

Locul din Romania in care multi vor sa isi cumpere o casa. E patria aerului curat

Resedinta judetului Harghita, Miercurea Ciuc, a intrat in topul oraselor cu cele mai mari cresteri de pret din primul trimestru al acestui an. Vanzatorii de apartamente din acest oras cereau la sfarsitul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )