Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Antena3 Antena3,
Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de. continuă pe Antena3

Cel mai mare magazin Zara din sud-estul Europei, la Bucuresti

Cu o suprafata de 4. 000 de metri patrati, noul magazin Zara, din AFI Cotroceni, devine cel mai mare din sud-estul Europei. Acesta a fost redeschis la finalul lunii octombrie, consolidand pozitia de lider de piata a mall-ului din Capitala.

Un nou fenomen pe retelele sociale: cel mai mare instameet organizat vreodata in Romania

Peste 100 de instagrammeri romani s-au intalnit la Bucuresti in cadrul Creators will create, cel mai mare Instameet organizat vreodata in Romania. Cei mai populari dintre ei au impartasit idei despre cum pot ajunge sa aiba zeci de mii de followeri. Concluzia surprinzatoare: fotografiile care merg cel mai bine pe Instagram nu trebuie neaparat sa fie perfecte din punct de vedere tehnic, ci sa transmita o poveste.

Euro a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal din acest an

Euro s-a depreciat vineri si a marcat in aceasta saptamana cel mai amplu declin din acest an, la o zi dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa prelungeasca achizitiile de obligatiuni si a semnalat ca va mentine politica monetara ultra-relaxata, transmite Reuters.

Cel mai mare cimitir a fost ecologizat: 30 de remorci de gunoaie si resturi vegetale au fost adunate din Valea Seaca

Aproape 30 de remorci de gunoaie si vegetatie uscata au fost stranse din Cimitirul Valea Seaca, din Hunedoara, in urma curateniei efectuate inainte de Ziua Mortilor.

Un stick cu date secrete privind aeroportul Heathrow, cel mai mare din Europa, a fost gasit pe strada

Aeroportul Heathrow din Londra a anuntat, duminica, lansarea unei anchete interne dupa ce un stick USB care continea documente confidentiale a fost gasit in plina strada.

VIDEO Cea mai mare catastrofa miniera din secolul XX a fost ascunsa de regimul comunisti si neglijata dupa 1990. De ce au uitat romanii de mortii de la Certej

Apoape jumatate de secol de uitare au trecut de la cel mai mare dezastru minier petrecut in Romania secolului XX. in comunism, catastrofa de la Certej, soldata cu 89 de morti si zeci de raniti, a fost ascunsa de ochii lumii, iar dupa 1990, autoritatile nu au fost interesate de ea.

VIDEO Cea mai mare catastrofa miniera din secolul XX, ascunsa de comunisti si neglijata dupa 1990. Satul care si-a uitat cei 89 de morti, ingropati in steril

Apoape jumatate de secol de uitare au trecut de la cel mai mare dezastru minier petrecut in Romania secolului XX. in comunism, catastrofa de la Certej, soldata cu 89 de morti si zeci de raniti, a fost ascunsa de ochii lumii, iar dupa 1990, autoritatile nu au fost interesate de ea.

Parapsihologul Romulus Popescu: Isus Hristos a fost cel mai mare parapsiholog al lumii

Cunosctul parapsiholog Romules Popescu sustine ca Biblia este plina de exemple ale acestui domeniu. Eu eram foarte aplecat spre lucrurile astea ciudate, fenomenele astea neintelese, dar pe vremea de.

increderea in economia zonei euro atinge cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Comisia Europeana a anuntat astazi ca increderea in zona economiei euro a crescut neasteptat de mult in luna octombrie,atingand cel mai mare nivel din anul 2000 pana in prezent. Acest eveniment confirma redresarea economica care vine dupa o lunga perioada de criza economica, potrivit Reuters.

Iulian Stanciu, eMAG: predictii despre robotica, inteligenta artificiala si algoritmii care vor inlocui forta de munca umana

Iulian Stanciu, seful celui mai mare retailer online - eMAG - a lansat in premiera la Retail Arena o predictie cu privire la impactul robotilor si inteligentei artificiale asupra pietei muncii din Romania. El se asteapta ca 10 ani de zile Romania sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )