Libnet.ro
UNICEF

07:00

O corporatie gigantica din SUA si-a deschis filiala in Romania. Estimeaza afaceri de zeci milioane de dolari in 2018

B1 B1,
O corporatie gigantica din SUA si-a deschis filiala in Romania. Estimeaza afaceri de zeci milioane de dolari in 2018

Gigantul economic american Food Machinery Corporation FMC), unul dintre cei mai mari jucatori din industria agro-chimica din lume, cu afaceri de 3,8 miliarde de dolari 3,1 mld. euro) in 2017, si-a. continuă pe B1

Instanta din SUA a respins un proces intentat impotriva Digi

Instanta din Statele Unite ale Americii a admis, pe data de 8 februarie 2018, cererea de anulare inaintata de grupul RCS and RDS/DIGI, in legatura cu litigiul deschis de un grup de cetateni americani, care cereau daune de 1,8 milioane de dolari, se arata intr-un raport al operatorului de telecomunicatii publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Telefoanele Huawei, la un pas de a fi interzise in SUA? Sefii serviciilor secrete din SUA, in razboi cu gigantul chinez

Serviciile secrete din SUA par in razboi cu producatorul chinez de smartphone-uri Huawei. Sefii a sase servicii secrete americane - inclusiv sefii CIA, FBI si NSA - au spus ca nu ar sfatui cetatenii.

Sefii serviciilor secrete din SUA nu sfatuiesc cetatenii americani sa cumpere telefoane Huawei

Sase directori de rang inalt din serviciile secrete americane - inclusiv sefii CIA, FBI si NSA - afirma ca nu ar sfatui cetatenii americani sa foloseasca produse si servicii ale companiei Huawei din China, scrie cnbc. com.

Romanii de la Tremend cumpara 648 Group, din SUA

Tremend , compania romaneasca nominalizata de Deloitte intre cele mai dinamice organizatii the software engineering din regiune, finalizeaza achizitia 648 Group, companie de servicii de dezvoltare web si mobile cu sediul in US.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )