Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum a anuntat Dow Jones Newswires ca Apple a fost cumparat de Google pentru 9 miliarde de dolari/ A fost o eroare

Hotnews Hotnews,
 Cum a anuntat Dow Jones Newswires ca Apple a fost cumparat de Google pentru 9 miliarde de dolari/ A fost o eroare

Dow Jones Newswires a postat marti mai multe titluri false la scurt timp dupa deschiderea pietei care anuntau ca gigantul Google a achizitionat Apple pentru 9 miliarde de dolari, potrivit CNBC. DJ Google cumpara Apple pentru 9 miliarde dolari sau DJ Google spune Yay, au fost doar cateva din titlurile rulate. Dow Jones, parte a News Corp, a negat ca a fost vorba de un atac cibernetic si a trimis ca fost vorba doar de o eroare. continuă pe Hotnews

De ce a anuntat publicatia Dow Jones Newswires ca Apple a fost cumparat de Google

Publicatia Dow Jones Newswires a rulat, marti, mai multe titluri false, la scurt timp dupa deschiderea pietei, care anuntau ca gigantul Google a achizitionat Apple pentru 9 miliarde de dolari.

Apple a fost cumparat de Google pentru 9 miliarde de dolari? Nu, doar o eroare tehnica de afisaj de la Dow Jones Newswires

Dow Jones Newswires a afisat marti mai multe titluri false, la scurt timp dupa deschiderea pietei. Unul dintre acestea anunta nici mai mult nici mai putin ca gigantul Google a achizitionat Apple.

Dow Jones a postat, din cauza unei erori tehnice, ca Google cumpara Apple

Dow Jones Newswires a trimis mai multe titluri false din prima pagina la scurt timp dupa deschiderea pietei pentru tranzactionare de astazi din cauza unei erori tehnice, potrivit CNBC. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )