Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigantul chinez ZTE a ncetat principalele activitati, din cauza sanctiunilor americane, iar supravietuirea sa este n joc

Hotnews Hotnews,
 Gigantul chinez ZTE a ncetat principalele activitati, din cauza sanctiunilor americane, iar supravietuirea sa este n joc

Privat de microprocesoare, gigantul chinez al telecomunicatiilor ZTE a fost nevoit sa-si suspende o mare parte a productiei, dupa o sanctiune a Statelor Unite care ii ameninta acum supravietuirea, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Irlanda: Apple renunta la o investitie URIASA, din cauza intarzierilor aparute la aprobari

Apple a renuntat la o investitie de un miliard de lei in constructia unui centru de date in Irlanda, din cauza intarzierilor aparute la aprobari. Autorizarea a intarziat din cauza a trei persoane, ce locuie.

Preturile placilor video revin la normal, dupa ce au crescut enorm din cauza mineritului de criptomonede

Dupa o perioada de disponibilitate scazuta si preturi ridicate la placile video, acestea sunt inapoi in stoc pe site-ul NVIDIA si la comerciantii cu amanuntul, la preturi standard de vanzare. Motivul indisponibilitatii pe piata a fost din cauza minerilor de bitcoin si alte criptomonede, care le folosesc pentru a genera monede digitale mai repede decat o pot face numai cu ajutorul procesoarelor.

Horoscopul zilei 9 mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din jur

Horoscopul zilei 9 mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 128

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 128, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ultima.

Trafic restrictionat pe o autostrada IMPORTANTA, din cauza lucrarilor

Circulatia pe A1 este restrictionata pe mai multe tronsoane din cauza lucrarilor la carosabil. Astfel, vor avea loc lucrari luni si marti pe tronsonul Sibiu Deva si pe timpul noptii, iar pe sectorul.

Produsele si serviciile din Romania costa mai mult din cauza infrastructurii de transport

Pretul produselor si serviciilor vandute in Romania este, in medie, cu 15-20% mai mare decat in restul tarilor europene din cauza infrastructurii deficitare a transporturilor, viteza medie de circulatie in tara fiind semnificativ mai mica fata de cea.

Horoscopul zilei 9mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din jur

Camelia Patrascanu a prezent, miercuri, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Berbec - Atentie la starile sufletesti ale celor din jur Taur - Pot.

VIDEO Viral pe Facebook. Masinile au nceput sa zboare n Ploiesti, din cauza unei treceri de pietoni supranaltate nesemnalizata

O inregistrare realizata pe Bulevardul Independentei din Ploiesti a devenit virala dupa ce un tanar a postat pe Facebook imagini cu mai multe masini care pareau ca zboara la o trecere de pietoni suprainaltata. in momentul in care a fost filmata, trecerea era nesemnalizata, relateaza Mediafax.

A murit din cauza unui tratament anti-herpes pe care si l-a facut singur. Medicul avea doar 28 de ani

Un medic de doar 28 de ani si-a pierdut viata dupa ce si-a injectat un tratament anti-jerpes. Tratamentul respectiv era unul experimental si, din fericire, i-a fost fatal tanarului. Aaron Traywick a fost.

Caru' cu vedete: Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vnda cavoul familiei;Diana Dumitrescu are probleme de sanatate. Actrita este imobilizata la pat; George Michael a murit din cauza unui cocktail de substante? Declaratiile varului artistului

Andreea Banica, pipaita in public de sotul ei. Lucian Mitrea i-a pus mana pe sani: Sunteti adorabili. Proaspat intoarsa din vacanta petrecuta pe meleaguri mai insorite, Andreea Banica a facut publice. Andreea Tonciu a pus capat zvonurilor legate de mariajul ei printr-o postare pe Facebook. Andreea Tonciu a fost in centrul atentiei zilele acestea dupa ce s-a aflat ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )