Libnet.ro
UNICEF

16:15

GIGANTUL Google raporteaza afaceri de DOAR 17 milioane lei in Romania

B1 B1,
GIGANTUL Google raporteaza afaceri de DOAR 17 milioane lei in Romania

Gigantul american Google a raportatla Ministerul Finantelor Publice, prin compania Google Bucharest SRL, o cifra de afaceripentru anul 2016 de doar 16,86 milioane lei 3,76 milioane euro), in. continuă pe B1

Consiliul Concurentei a amendat cu 23,4 milioane lei mai multe companii din piata serviciilor de paza

Consiliul Concurentei a anuntat, astazi, ca a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 23,42 milioane lei aproximativ cinci milioane euro) un numar de 33 de companii si patru asociatii pentru fixarea pretului minim, respectiv facilitarea fixarii pretului minim pe piata serviciilor de paza.

Perchezii intr-un dosar cu un prejudiciu de 2 milioane lei. Mobilier urban ar fi ajuns la institutii si primarii

Politistii din Olt, ajutati de colegi din alte cinci judete si municipiul Bucuresti, efectueaza, marti, 16 ianuarie 2018, perchezitii la sediile unor firme si domiciliul unor persoane intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 2 milioane lei.

Perchezitii intr-un dosar cu un prejudiciu de 2 milioane lei. Mobilier urban ar fi ajuns la institutii si primarii

Politistii din Olt, ajutati de colegi din alte cinci judete si municipiul Bucuresti, efectueaza, marti, 16 ianuarie 2018, perchezitii la sediile unor firme si domiciliul unor persoane intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 2 milioane lei.

CRH Ciment si Comnord, amendate cu peste 3 milioane lei de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) producatorul de ciment, agregate si betoane CRH Ciment Romania) SA si compania Comnord, care se ocupa cu lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

RCSRDS a decis luna trecuta sa majoreze cu peste 12 milioane de lei capitalul social al Integrasoft, companie pe care o detine integral

RCSRDS, cel mai mare furnizor local de internet fix si televiziune, controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a decis, in luna decembrie a anului trecut, sa majoreze cu peste 12 milioane de lei capitalul social al Integrasoft, companie pe care o detine integral, potrivit unui document publicat miercuri, 17 ianuarie, in Monitorul Oficial. RCSRDS si Integrasoft, firme care fac parte din grupul DIGI, au fost trimise in judecata de DNA, in vara anului trecut, in dosarul de coruptie privind acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Ce investitii se face Primaria in 2018. Bugetul este de 390 de milioane de lei

Bugetul Brasovului pe 2018 va fi, potrivit estimarilor, 390,9 milioane de lei. Primaria a pierdut insa 65 de milioane de lei din cauza reducerii impozitului pe venit, dar si alte 10 milioane de lei care trebuiau sa vina de la bugetul de stat.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul prestarilor de servicii de curatenie; prejudiciul - 4,5 milioane de lei

Politistii din Capitala fac, miercuri, perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni de evaziune fiscala si spalarea banilor, in domeniul prestarilor de servicii de curatenie. Prejudiciul estimat este de 4,5 milioane de lei, iar noua persoane vor fi duse la audieri.

Administratorul unor societati comerciale din Craiova a prejudiciat statul cu 11 milioane de lei. Instanta l-a condamnat la 6 ani de inchisoare

Marian Dan Zamfirescu, in varsta de 64 de ani, administratorul unor societati comerciale, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru ca a prejudiciat statul cu 11 milioane de lei.

eMAG reduceri laptopuri. Azi si maine iti cumperi laptop la doar 699,99 lei

EMAG reduceri laptopuri. Magazinul online emag. ro desfasoara in perioada 16-18 ianuarie o ampla campanie de reduceri la mii de produse, inclusiv la laptopuri, numita Revolutia Preturilor.

Rulaj de peste 50 milioane lei cu actiunile BRD - Groupe Societe Generale

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a iesit in evidenta, in sedinta de tranzactionare de ieri, prin volumul mare inregistrat de actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD), de circa 51,5 de milioane de lei, realizat atat pe piata regular, cat si pe cea deal.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )