Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nestle plateste 7.2 miliarde de dolari pentru un parteneriat cu Starbucks

Adevărul Adevărul,
Nestle plateste 7.2 miliarde de dolari pentru un parteneriat cu Starbucks

Gigantul elvetian Nestle va cheltui 7. 15 miliarde de dolari pentru dreptul de a comercializa produse ambalate Starbucks. Aceasta va fi a treia cea mai mare tranzactie din istoria de 152 de ani a companiei, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Nestle plateste 7 miliarde de dolari pentru a vinde produsele Starbucks in afara cafenelelor

Nestle a incheiat un parteneriat cu Starbucks Corp, cel mai mare lant de cafenele din lume, pentru a vinde produsele companiei in intreaga lume, transmit Reuters si Wall Street Journal WSJ), potrivit Agerpres.

Buget de 26 miliarde dolari pentru sectorul petrolier

Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera venituri la bugetul de stat in valoare de 26 de miliarde de dolari si un plus de 40 de miliarde de dolari la PIB-ul Romaniei, pana in anul 2040, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte, la solicitarea Asociatiei Romane a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra ARCOMN).

Kylie Jenner primeste 1 milion de dolari pentru un post pe Instagram?

Kylie Jenner a postat pana acum 5. 435 de fotografii pe Instagram si, desi se poate sa nu fie celebritatea cu cei mai multi adepti Selena Gomez inca detine acest titlu), ea a devenit una dintre influencerii de top ai social media. Potrivit specialistilor, fiecare dintre posturile lui Kylie merita un milion de dolari.

Nestle, intr-un parteneriat de 7,15 miliarde dolari cu Starbucks

Nestle SA, cel mai mare grup alimentar din lume, va plati 7,15 miliarde de dolari in numerar catre Starbucks Corp. in cadrul unei aliante globale care ii va permite sa comercializeze produsele lantului american de cafenele, transmite Reuters.

Raport Delloite: Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera venituri la bugetul de stat de peste 26 miliarde dolari

Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera pana in 2040 venituri cumulate la bugetul de stat de peste 26 miliarde de dolari si vor aduce un plus de 40 miliarde de dolariPIB-ului Romaniei.

Cum a ajuns Amazon sa aiba 563.000 de angajati si sa valoreze peste 750 miliarde dolari

Acum zece ani Amazon, care deschide in aceasta saptamana centrul dezvoltare de la Bucuresti, avea mai putin de 20. 000 de angajati, iar veniturile erau de zece ori mai mici decat acum. Putine companii au crescut atat de puternic, in asa de putin timp, iar compania condusa de Jeff Bezos valora 120 de miliarde in 2013, in timp ce acum capitalizarea de piata este de sase ori mai mare. CEO-ul Jeff Bezos este unul dintre cei mai inteligenti oameni din business, dar a avut de multe ori clinciuri cu investitorii pe tema planurilor de dezvoltare care multi ani au afectat profitabilitatea companiei.

Proprietarul Ulker isi va refinanta datorii de 5,5 miliarde dolari

Producatorul turc de dulciuri Yildiz Holding AS, detinut de Murat Ulker, cel mai bogat om din Turcia, a anuntat luni ca a ajuns la un acord final destinat refinantarii unor datorii in valoare de 5,5 miliarde de dolari in ceea ce ar urma sa fie cea mai mare restructurare a unor credite bancare din istoria Turciei, informeaza Bloomberg, conform Agerpres.

Proprietarul Ulker, refinantat cu 5,5 miliarde dolari

Producatorul turc de dulciuri Yildiz Holding AS, detinut de Murat Ulker, cel mai bogat om din Turcia, a anuntat astazi ca a ajuns la un acord final destinat refinantarii unor datorii in valoare de 5,5 miliarde de dolari in ceea ce ar urma sa fie cea mai mare restructurare a unor credite bancare din istoria Turciei, informeaza Bloomberg.

Deloitte: Investitiile n zacamintele din Marea Neagra vor aduce pna n 2040 peste 26 miliarde dolari la bugetul de stat/35% din productie ar putea fi exportata

Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera pana in 2040 venituri cumulate la bugetul de stat de peste 26 miliarde USD si vor aduce un plus de 40 miliarde USD PIB-ului Romaniei, se arata intr-un raport Deloitte, realizat la solicitarea Asociatiei Romane a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra ARCOMN). Circa 35% din productia realizata in perioada de analiza ar putea fi exportata, diferenta urmand sa acopere declinul productiei onshore si cresterea consumului din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )