Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tranzactie SURPRIZA de peste 10 milioane de euro: Clever Taxi, cea mai mare aplicatie mobila de taxi din Romania, intra sub umbrela mytaxi.net si a gigantul german Daimler (Mercedes)

B1 B1,
Tranzactie SURPRIZA de peste 10 milioane de euro: Clever Taxi, cea mai mare aplicatie mobila de taxi din Romania, intra sub umbrela mytaxi.net si a gigantul german Daimler (Mercedes)

Mihai Rotaru si Alexandru Dumitru, 32 de ani, care au fondat in anul 2011 aplicatia mobila Clever Taxi - prin intermediul careia in 6 ani de zile au fost comandate peste 40 de milioane de calatorii cu. continuă pe B1

Afacere majora in IT: Aplicatia Clever Taxi a fost cumparata de Daimler, dupa o tranzactie de ordinul zecilor de milioane de euro. Bucurestiul ar putea gazdui un mic centru de cercetare si dezvoltare

Clever Taxi, aplicatie cu 600. 000 de utilizatori, a fost preluata de germanii de la Mytaxi care sunt parte a grupului Daimler, tranzactia fiind una de peste 10 milioane euro, a spus Mihai Rotaru, CEO Clever Tech. Mytaxi este prezenta acum in 11 tari si are peste 120. 000 de soferi de taxi inregistrati. Clever Taxi isi va extinde echipa de la 25, la 50 de persoane in urmatoarele luni si isi propune sa creasca puternic numarul de soferi inregistrati, de la cei 17. 000 din prezent. In plus, la Bucuresti ar putea fi deschis un centru de dezvoltare pentru solutii de mobilitate. Constructorii auto investesc in astfel de aplicatii pentru ca se schimba obiceiurile publicului.

[P] Romanii raman optimisti: Peste 8 milioane de euro au transferat migrantii din UK in Romania in ciuda anuntului legat de declansarea alegerilor anticipate

Situatia politica extrem de tensionata din Marea Britanie nu i-a descurajat pe romanii plecati la munca in Regatul Unit sa trimita bani acasa. TransferGoa fost unul dintre cele mai folosite astfel de servicii de transfer international online de bani, iar cifrele companiei arata ca incertitudinea generala, care se traduce de obicei printr-un pesimism al consumatorilor ce se regaseste si in deciziile lor financiare, nu a dus la o incetinire a fluxurilor de bani.

Isterie in SUA cu Despacito: peste 800 de posturi de radio au difuzat piesa, in doar 24 de ore, pentru 10 milioane de ascultatori VIDEO

Hit-ul Despacito, cantat de Luis Fonsi si Daddy Yankee, a starnit isterie in toata lumea si se bucura de un succes fenomenal. Pe langa faptul ca de sase saptamani este pe primul loc in prestigiosul top Billboard Hot 100, peste 10 milioane de persoane au ascultat, in doar 24 de ore, piesa difuzata de radiourile din Statele Unite.

Proiect de infrastructura rutiera de peste 28 milioane de euro in judetul Olt

Ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene Sevil Shhaideh MDRAPFE) a semnat astazi contractul de finantare pentru cel de-al noualea proiect de modernizare a infrastructurii rutiere de importanta regionala, situat in judetul Olt, in valoare de peste 28 de milioane de euro, potrivit unui comunicat trimis Redcatiei de Minister.

Barrier va investi 10 mil. euro intr-o noua linie de productie pentru geam termoizolant si mizeaza pe afaceri in crestere cu peste 35%

Electric Plus, companie specializata in productia de solutii cu geam termopan prin brandul Barrier, pregateste investitii de 10 milioane de euro intr-o noua linie de productie si planuieste extinderea activitatii din judetul Bacau cu o noua cladire de.

Indicii, in scadere, pe un rulaj de 8,1 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregis and 172;trat un volum de tranzactionare de 8,1 milioane de euro 37,1 milioane lei), mai mic decat vineri 9,65 milioane euro).

Acord ISTORIC: 540 milioane euro disponibile pentru IMM-urile romanesti. 5 banci au semnat acordurile de garantare pentru initiativa europeana de sustinere a acestui segment

Cinci banci au semnat astazi acorduri de garantare pentru implementarea Initiativei pentru IMM-uri in Romania, prin care se acorda finantari care vor ajunge la circa 540 milioane euro. Raiffeisen Bank, ProCredit Bank Romania, Banca Comerciala Romana,.

Presa iberica: Cristiano Ronaldo va plati 14,8 milioane euro pentru a evita inchisoarea

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei de fotbal Real Madrid, acuzat de frauda fiscala in Spania, este dispus sa plateasca 14,8 milioane euro pentru a evita o posibila condamnare la inchisoare, anunta presa iberica.

Nokia anunta investitii de 73 milioane euro in activitatile telecom de la Timisoara

Producatorul de echipamente telecom Nokia, care anul trecut a preluat Alcatel-Lucent, a anuntat investitii de 73 milioane euro in campusul de la Timisoara unde se gaseste cel mai mare centru de cecetare-dezvoltare telecom din Romania. Campusul va ajunge sa aiba 27. 000 mp in 2018. In prezent compania are 1. 600 de angajati la Timisoara si inca 300 de pozitii sunt deschise pana la final de an. Nokia a preluat activitatile Alcatel-Lucent de la Timisoara unde in 2015 a demarat un proiect de mutare a tuturor activitatilor intr-un singur loc. Totalul de 73 milioane se refera la perioada 2015-2018.

Piata, in crestere, pe un volum de peste 44 milioane lei

Ultima zi a saptamanii de tranzactionare a inchis in teritoriul pozitiv, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 44,22 milioane de lei 9,65 milioane lei) inferior celui din sedinta de joi, de peste 65 milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )