Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tranzactie SURPRIZA pe piata de bricolaj: Cine este GIGANTUL care a cumparat magazinele Praktiker

B1 B1,
Tranzactie SURPRIZA pe piata de bricolaj: Cine este GIGANTUL care a cumparat magazinele Praktiker

Grupul britanic Kingfisher plc, unul dintre liderii pietei de bricolaj si amenajari interioare europene si compania mama a Brico Depot Romania, a achizitionat integral Praktiker Romania, valoarea. continuă pe B1

Cine este barbatul care o saruta in vazul lumii pe Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu si-a obisnuit fanii cu aparitii care mai de care mai excentrice. De asemenea, vedeta nu este tocmai conservatoare nici cand vine vorba despre postarile de pe paginile de.

Politikix: Cine este politicianul care a inventat HASTAG DILIBAU

Nu toti politicienii traiesc si pe retelele de socializare. Sunt multi care vad in Facebook un BAU BAU, o arma de manipulare. Uite ce spune un presedinte de comisie din Parlament: Cel care are.

Cine este masonul care va prelua o functie cheie in Capitala

Gabriel Oltean, fost director executiv al Forte Asigurari, intrata in faliment anul trecut, a fost angajat la Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) pentru a coordona trecerea regiei la statutul de.

Cine este ciobanul care s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a petrecut week-end-ul in la munte, alaturi de sotie. Cuplul prezidential s-a aflat in Parang, facand o drumetie in zona. Si cum se.

Cine este principalul suspect al lui Rogozin in cazul conflictului cu Bucurestiul

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitri Rogozin, invoca tot mai des un singur nume atunci cand este intrebat cine sta in spatele provocarilor moldo-romane, in urma carora of.

OBLIGATORIU: Care este actul care va fi semnat de toti romanii

Potrivit legii, romanii care lucreza pe drepturi de autor sau part-time vor fi nevoiti sa isi declare veniturile . in aceata situatie sunt aproximativ 1,2 milioane de cetateni din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )