Libnet.ro
UNICEF

23:45

BNR a stabilit pana unde se pot indatora romanii. Care este situatia in restul Europei

Antena3 Antena3,
BNR a stabilit pana unde se pot indatora romanii. Care este situatia in restul Europei

Nivelul maxim al gradului de indatorare va fi de 40% din venitul net la creditele in lei si 20% la cele in valuta incepand din 1 ianuarie 2019, in timp ce pentru pentru creditele aferente achizitionarii primei. continuă pe Antena3

BNR confirma limitarea creditarii: Cat se vor putea indatora romanii care vor sa ia credite

Banca Nationala a Romaniei BNR) a confirmat, miercuri, ca nivelul maxim al gradului de indatorare va fi de 40% din venitul net la creditele in lei si 20% la cele in valuta incepand din 1 ianuarie 2019, iar pe.

ANALIZA BNR a stabilit pna unde se pot ndatora romnii: 40%. Dar ct se pot ndatora slovenii, polonezii sau ungurii?

Discutia nu e doar in Romania, ci in intreaga Europa. Fiecare banca centrala spera la ce e mai bun, dar se pregateste pentru ce e mai rau. in Polonia, bancile trebuie sa fie atente la creditele ipotecare nou acordate persoanelor fizice cu grad de indatorare de peste 40% daca acesti debitori au venitul sub venitul mediu al regiunii). in Slovenia, gradul de indatorare DSTI) maxim e de 50% pentru debitorii cu un venit lunar mai mic de 1700 euro. Pentru debitorii cu venit de peste 1700 euro, DSTI de 50% pana la nivelul de 1700 de euro din respectivul venit si DSTI maxim de 67% pentru restul venitului.

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor. Banca Nationala a decis reducerea pragului de indatorare pentru imprumuturile pe care le acorda bancile din.

LOVITURA pentru romanii care intentioneaza sa ia credite! BNR a votat limitarea gradului de indatorare a populatiei catre banci

Decizie importanta adoptata de Banca Nationala a Romaniei BNR) in sedinta de miercuri a Consiliului de Administratie. Board-ul Bancii Centrale a votat un nou regulament care impune unele grade maxime de inda.

Lovitura pentru romanii care vor sa acceseze Programul Rabla. Schimbarile anuntate de autoritati

Programul RABLA. Autovehiculele care nu vor avea inspectia tehnica periodica ITP) facuta nu vor mai putea fi valorificate prin Programele Rabla si Rabla Plus de la 1 ianuarie 2019, a declarat, marti,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )