Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernul va acorda granturi de 350 milioane de euro pentru industria ospitalitatii

Adevărul Adevărul,
Guvernul va acorda granturi de 350 milioane de euro pentru industria ospitalitatii

Seful Directiei Generale Turism din cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Razvan Pirjol, si-a exprimat, joi, speranta ca in urmatoarele zile Guvernul va anunta granturile in valoare de 350 de milioane de euro destinate industriei ospitalitatii. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea cere guvernului 98 de milioane de euro pentru achitarea datoriei fata de Constanda

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis azi o scrisoare deschisa in care cere guvernului 98 de milioane de euro pentru ca evita blocarea conturilor Primariei. Scrisoarea ii este adresata presedintelui, premierului, ministrului Finantelor, dar si celor doi presedinti ai Parlamentului, conform Digi24.

Ordonanta cu ajutoarele de stat de 1 miliard Euro pentru PFA si IMM, in Monitorul Oficial. Punctajul la granturile de 200.000 Euro pentru firme

Guvernul a publicat joi in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene in valoare totala de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor si firmelor mici si mijlocii, pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Ordonanta de ugenta 1302020 cuprinde si anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie de sprijin, precum si punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de pana la 200. 000 de euro pentru investitii.

Banca de Dezvoltare ofera un imprumut R. Moldova de 70 milioane de euro

Ministerul Finantelor al Republicii Moldova si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei au semnat un acord de imprumut de 70 de milioane euro pentru a atenua impactul COVID19 asupra sanatatii si ocuparii fortei de munca, transmite IPN.

TELEKOM ROMANIA: Venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an

Grupul Telekom Romania a inregistrat venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an, in scadere cu 1%, fata de aceeasi perioada din 2019, anuntat, joi, operatorul, conform Agerpres.

Statul ofera pana la 15.000 de euro pentru eficientizarea energetica a locuintei. Cand incep inscrierile in program

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca proprietarii de case pot primi pana la 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza energetic locuintele, in cadrul programului Casa Eficienta Energetic. Cererile de.

Grecia va incepe sa taxeze turistii cu 20 de euro pentru serviciile medicale

Pentru prima data, turistii care intra in Grecia vor trebui sa plateasca in curand o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii lor in tara.

CORONAVIRUS |Spania a primit cu 72% mai putini turisti in luna iunie, comparativ cu anul trecut. Guvernul va aloca 2,5 miliarde de euro pentru sprijinirea turismului

Potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica, numarul vizitatorilor internationali in Spania a scazut in luna iunie cu 72%, comparativ cu perioada similara din 2019, fapt datorat.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE, conform Hotnews. ro.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE.

Carantinatii din Gornet vor patru milioane euro

Autoritatile locale din comuna Gornet, Prahova, localitate introdusa in carantina pentru doua saptam.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )