Libnet.ro
UNICEF

19:45

Interes mare din partea IMM-urilor pentru granturile alocate capitalului de lucru Bugetul va fi suplimentat

Hotnews Hotnews,
 Interes mare din partea IMM-urilor pentru granturile alocate capitalului de lucru Bugetul va fi suplimentat

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat miercuri ca in urma interesului foarte mare pentru accesarea granturilor alocate capitalului de lucru, este analizata suplimentarea bugetului alocat acestei masuri cu aproximativ 500 de milioane de euro. Au fost inregistrate 22. 226 de aplicatii, adica suprascriere pentru cele 350 de milioane de euro. in aceasta suma ar putea intra aproximativ 5. 000 de proiecte eligibile, estimeaza ministrul. continuă pe Hotnews

Patronatele din turism sunt nemultumite de aplicatia pentru granturile de lucru si solicita masuri reparatorii

Industria turistica din Romania este nemultumita cu privire la aplicatia pentru granturile de lucru si solicita masuri reparatorii, conform Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), relateaza Agerpres.

SEMNAL DE ALARMA DIN PARTEA COTAR: Service-urile auto - la un pas de faliment, din cauza firmelor de asigurare

Service-urile auto care fac parte din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) reclama faptul ca societatile de asigurari inregistreaza debite de zeci de milioane de euro la prestatorii de servicii, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata Guvernului, Ministerului de Finante si ANAF.

Sansa unica a Romaniei: 80 de miliarde de euro din fonduri europene pentru dezvoltare. Cum a dovedit PNL ca stie sa foloseasca banii europeni

Romania are in fata, in anii ce vin, sansa istorica a unei dezvoltari rapide. 80 de miliarde euro, bani europeni, sunt la dispozitia Romaniei pentru investitii si modernizare. O fereastra scurta de oportunitate, de numai cativa ani, ce poate fi exploatata la maximum doar de un guvern PNL, cu experienta dovedita a succeselor ce au transformat deja orase si judete romanesti cu fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )