Libnet.ro
UNICEF

08:15

EMS Floor Group are un nou director general pentru Romania si Ungaria

Adevărul Adevărul,
EMS Floor Group are un nou director general pentru Romania si Ungaria

EMS Floor Group, grup de companii specializate in aplicarea de pardoseli pe baza de rasini, cu operatiuni in cinci state din Uniunea Europeana, l-a numit pe Silviu Toader, cu experienta de peste 20 de ani in vanzari si dezvoltare de business, sa preia functia de director general pentru Romania si Ungaria, incepand din luna martie. continuă pe Adevărul

eMag are un nou director general (CEO)

Cel mai mare magazin online din Romania, eMag, are un nou director general CEO - chief executive officer), a anuntat, luni, compania, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. eMAG intra intr-o noua etapa de dezvoltare cu investitii de peste 3,2 miliarde de lei in urmatorii 3 ani pentru a sustine dezvoltarea accelerata a comertului online si anunta o evolutie a echipei executive, care va conduce extinderea companiei la nivel regional.

eMag investeste 3,2 miliarde de lei in dezvoltarea vanzarilor online. Cine este noul director general al companiei

EMAG intra intr-o noua etapa de dezvoltare cu investitii de peste 3,2 miliarde de lei in urmatorii trei ani pentru a sustine dezvoltarea accelerata a comertului online si anunta o evolutie a echipei executive, care va conduce extinderea companiei la nivel regional.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )