Libnet.ro
UNICEF

05:30

European Food Group: Investitii de 10 milioane EUR in reducerea amprentei de CO2 si extinderea procesului de tehnologizare

Adevărul Adevărul,
European Food Group: Investitii de 10 milioane EUR in reducerea amprentei de CO2 si extinderea procesului de tehnologizare

Anul 2020 a fost cel putin un an provocator si cel mai probabil va trece mult timp pana vom intelege pe deplin impactul complet al pandemiei de COVID-19. continuă pe Adevărul

European Food Group: Investitii de 10 milioane EUR in reducerea amprentei de CO2 si extinderea procesului de tehnologizare

Anul 2020 a fost cel putin un an provocator si cel mai probabil va trece mult timp pana vom intelege pe deplin impactul complet al pandemiei de COVID-19. Dar istoria unor astfel de evenimente ne arata ca, desi uneori economia mondiala traverseaza perioade mai putin prospere, mediul de afaceri gaseste modalitati de a se adapta sau chiar de a castiga anumite avantaje. Globalizarea, noile tehnologii si nevoia ridicata de transparenta in business, au aratat ca schimbarea este adevarata constanta in afaceri. Adaptabilitatea devine astfel noul avantaj competitiv.

Ce oras o sa devina polul turismului de agrement din nordul Moldovei. S-au pus in joc 10 milioane de lei

In municipiul Botosani se va construi o noua baza de agrement de mari dimensiuni. Primaria a obtinut o finantare in valoare de 10 milioane de lei pentru noua de baza de agrement. Aici, atat locuitorii orasului, cat si alti turisti, se vor putea relaxa practicand diferite sporturi. Odata ce lucrarea va fi terminata, cei ce .

Andrei Baciu: Pfizer a anuntat ca va putea livra 10 milioane de doze in trimestrul al doilea Uniunii Europene

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii a precizatPfizer a anuntat ca va putea livra 10 milioane de doze in trimestrul al doilea Uniunii Europene. Peste 3 milioane de doze de vaccin a.

Andrei Baciu: Pfizer a anuntat ca va putea livra 10 milioane de doze in trimestrul al doilea Uniunii Europene (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii a precizatPfizer va putea livra 10 milioane de doze in trimestrul al doilea Uniunii Europene. Peste 3 milioane de doze de vaccin a primit Romania.

Italia va produce lunar 10 milioane de doze din vaccinul Sputnik V

Italia va produce in fiecare luna, incepand din mai, 10 milioane de doze din vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V, a declarat marti Alexandr Gintsburg, directorul centrului Gamaleia, .

Italia va produce lunar circa 10 milioane de doze de vaccin Sputnik V

Italia va produce in fiecare luna, incepand din mai, 10 milioane de doze din vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V, a declarat marti Alexandr Gintsburg, directorul centrului Gamaleia, institutul care a dezvoltat acest vaccin, relateaza agentia Interfax, citata de EFE si Agerpres.

Comisia Europeana a ajuns la o intelegere cu PfizerBioNTech pentru livrarea accelerata a 10 milioane de doze de vaccin

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca a ajuns la un acord cu compania PfizerBioNTech pentru a livra in regim accelerat 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 in trimestrul al doilea.

Comisia Europeana: UE va primi in avans 10 milioane de doze ale vaccinului Pfizer

Vesti bune pentru campania europeana de vaccinare impotriva COVID-19. Comisia Europeana si BioNTech-Pfizer au incheiat un acord astfel incat, in trimestrul 2 nu mai putin de 10 milioane de doze de vaccin.

REHAU investeste 10 milioane de euro la Sibiu

REHAU Romania, furnizor german de solutii pentru ferestre, instalatii si mobila, continua sa isi extinda activitatea pe plan local si va realiza o investitie de aproximativ 10 milioane de euro in judetul Sibiu.

Pfizer va livra UE peste 200 de milioane de doze ale vaccinului sau anti-Covid 10 milioane de doze, livrate in avans

Comisia Europeana si BioNTech-Pfizer au ajuns la un acord pentru livrarea accelerata in trimestrul 2 a 10 milioane de doze a vaccinului anti-Covid dezvoltat de cele doua companii, a anuntat executivul Uniunii Europene intr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4199 seconds )