Libnet.ro
UNICEF

12:45

FLORIN CITU: Statul a devenit o frana in dinamica activitatii economice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Statul a devenit o frana in dinamica activitatii economice

Ni se trage de la Iliescu si de la ideea ca proprietatea privata este un moft, spune premierul * incercam sa retragem din ajutorul de stat, pentru ca economia trebuie sa inceapa sa stea pe picioarele ei, afirma Citu Statul a devenit o frana in economie si trebuie sa devina mai eficient, lucru pe care guvernul intentioneaza sa il faca prin digitalizare, a declarat, ieri, premierul Florin Citu, in cadrul unei dezbateri online organizata de Impetum Group. Printre altele, premierul a spus ca problema economiei Romaniei se trage de la faptul ca avem 30 de ani de socialism cu fata umana si de la ideea ca proprietatea privata este un moft. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Statul este o frana in dinamica activitatii economice. De la Iliescu ni se trage problema

Ne gandim sa prelungim amanarea la plata a impozitului specific pentru firmele din HoReCa. El trebuia achitat pana in luna martie a acestui an dar intentionam sa prelungim termenul pana in vara. Astept colegii din Finante sa vina cu propunerea!, a raspuns joi premierul Florin Citu la o intrebare adresata de un participant la dezbaterea organizata de Impetum Group pe marginea publicarii rezultatelor studiului Confidex. Autoritatile locale au primit printr-o ordonanta dreptul de a reduce chiria cu pana la 50%, a mai existat apoi IMM Invest unde printre primele 4 CAEN-uri erau firmele din HoReCa. Nu am lasat costul somajului tehnic pe antreprenori cum s-a intamplat in 2008, a mai spus Citu.

Florin Citu: Toti ministrii trebuie sa arate transparenta. Va fi o evaluare la mijlocul anului Veniturile trebuie legate de performanta Trebuie reforma din temeii Dreapta va sta la guvernare 8 ani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit joi, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus in Romania, campania de vaccinare anti-COVID-19, solutiile pentru problemele economice ale tarii, planurile sale de.

George Simion, in razboi cu Florin Citu. Este clar, nu mai e cale de intoarcere

Florin Catu a reusit in mai putin de 24 de ore sa-si faca dusmani prin afirmatiile sale categorice. Dupa ce Diana Sosoaca se declarasenatorul terorist,fostul sef al acesteia s-a declarat un nou dusman al premierului. George Simion a iesit astazi in fata alegatorilor sai, declarandu-i razboi premierului Florin Citu. George Simion scoate securea razboiului in .

AUR, replica pentru Florin Citu: Da, suntem teroristi daca...

Reprezentantii AUR i-au raspuns premierului Florin Citu, dupa ce acesta a spus despre romanii care nu poarta masca de protectie ca se comporta ca niste teroristi Daca a te opune vaccinarii cu produse insuficient testate si deja oprite de la utilizare in UE inseamna a fi terorist, recunoastem: da, suntem teroristi, au transmis liderii AUR premierului Florin Citu.

Diana Sosoaca, umilita de Florin Citu. Senatoarea a rabufnit, ce a putut sa o enerveze asa rau

In ultima vreme tot felul de acuze la modul de gestionare a situatiei de facto din Romania. Multe dintre acuzatiile, la adresa guvernului, vin din partea senatorului Diana Sosoaca. Premierul Florin Citu iese in public si catalogheaza aceste declaratii, fara sa dea nume, ca fiind campanii teroriste. Afirmatiile oficialului vin pe fondul unor reactii dure in .

Florin Citu, acuzatii grave la adresa teroristilor din Romania. Cine sunt cetatenii criticati aspru de premier

In urma cu putin timp, Florin Citu a oferit cateva declaratii de la Palatul Victoria, facand apel la cetateni cu privire la continuarea vaccinarii in contextul scandalului aparut cu serul produs de AstraZeneca. Premierul, mesaj dur pentru persoanele care se opun restrictiilor anti-Covid-19 Campania de vaccinare pare sa fie intr-un impas, dupa ce un lot .

FLORIN CITU: Campania de vaccinare trebuie sa continue cu toate tipurile de vaccin

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca in Romania campania de vaccinare anti-COVID trebuie sa continue cu toate tipurile de vaccin distribuite in tara noastra, cu monitorizarea tuturor efectelor adverse.

FLORIN CITU: Zadarnicirea eforturilor de oprire a pandemiei - similare actiunii unor teroristi

Prim-ministrul Florin Citu a declarat vineri ca zadarnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializata prin campanii impotriva purtarii mastii de protectie sau a vaccinarii anti-COVID, fara date concrete, este similara cu actiunea unor teroristi.

Ce face Florin Citu in fiecare vineri, cand merge la birou. Romanilor nu le-a venit sa creada

Joi, premierul Florin Citu a declarat, in contextul campaniei vinerea verde ca adesea merge pe jos la birou, spunand ca se opreste sa vorbasca cu oamenii. Ce face Florin Citu in fiecare vineri, cand merge la birou I-am spus si lui Tanczos Barna ca eu vin de foarte multe ori pe jos la birou, dar .

Premierul Florin Citu, anunt de ultima ora despre pasaportul de vaccinare. Cand vor primi romanii acest document

Florin Citu a anuntat in urma cu putin timp cand vor primii romanii certificatul de vaccinare care le-ar putea aduce mai multe beneficii, printre care si libera circulatie in alte tari. Potrivit premierului, aceasta masura reprezinta in prezent o discriminare fata de alti romani care nu au avut sansa vaccinarii. Ce avantaj au persoanele deja .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )