Libnet.ro
UNICEF

01:05

Managerii romani sunt impartiti: un sfert cred ca Guvernul a exagerat cu restrictiile, iar 17% spun ca aceleasi restrictii au fost insuficiente. Pe ansamblu, ei au un tonus precaut (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Managerii romani sunt impartiti: un sfert cred ca Guvernul a exagerat cu restrictiile, iar 17% spun ca aceleasi restrictii au fost insuficiente. Pe ansamblu, ei au un tonus precaut (studiu)

Primul studiu national complex despre increderea managerilor romani in economie a fost lansat vineri de catre Impetum Group, care include Casa de Insolventa Transilvania si companiile Roca si Roca X. Datele au fost colectate in intervalul mai-iunie 2020 si se refera la primul trimestru din acest an. Foarte pe scurt, increderea oamenilor de afaceri romani este surprinzator de ridicata indicele Confidex calculat de Impetum a avut valoarea de 41 pe o scara de la 1 la 100), dar cifrele din studiul facut public vineri merita detaliate. continuă pe Hotnews

Cum vad managerii romani economia: Criza in V cu revenire in 2 viteze. Somajul si inflatia vor creste, leul se va devaloriza

Trei sferturi dintre managerii romani cred ca economia este afectata si vad o criza in V cu revenirea in 2 viteze. Ei spun ca somajul si inflatia vor creste, iar leul se va devaloriza, arata un studiu care masoara increderea managerilor romani in economie, realizat de grupul romanesc Impetum Group.

Grafice Peste trei sferturi dintre romani sunt de acord cu exploatarea gazelor din Marea Neagra- Sondaj

Liberalizarea gazelor este necunoscuta pentru jumatate dintre romani, arata Barometrului Securitatii Energetice - 2020 realizat de INSCOP Research la comanda Laboratorului de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica LARICS). O informatie importanta care reiese din sondaj este ca peste trei sferturi dintre romani 78,9%) sunt de acord cu exploatarea rezervelor de gaz natural din tarmul romanesc al Marii Negre. De asemenea, cei mai multi considera ca este important si foarte important ca Romania sa nu mai importe gaz rusesc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )