Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI BRK - profit de 10,7 milioane lei, fata de o pierdere in ianuarie-martie 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI BRK - profit de 10,7 milioane lei, fata de o pierdere in ianuarie-martie 2020

BRK Financial Group BRK) a obtinut, pentru primul trimestru al acestui an, un profit net de aproape 10,74 milioane de lei, fata de o pierdere de 4,75 milioane de lei in perioada ianuarie-martie 2020, se arata in raportul intermediarului din Cluj remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PWC ROMANIA: Piata fuziunilor si achizitiilor din Romania a scazut in primul trimestru al anului cu 26%

Piata fuziunilor si achizitiilor din Romania a scazut in primul trimestru al anului cu 26% in volum fata de aceeasi perioada din 2020, fiind anuntate 42 de tranzactii, fata de 53 in perioada echivalenta a anului trecut.

Crestere spectaculoasa a economiei Chinei in primul trimestru: 18,3%

Economia Chinei a crescut cu 18,3% in primele trei luni ale anului 2021, cea mai mare rata trimestriala de crestere inregistrata vreodata, confirmand viteza cu care tara isi revine din pandemie, scrie Financial Times. Cresterea produsului intern brut se datoreaza si unui efect statistic de baza, trimestrul I din acest an fiind comparat cu cel din 2020, perioada in care economia suferea prima sa contractie din ultimele decenii. Cu toate acestea, datele subliniaza ritmul rapid de recuperare in China, unde o frenezie a activitatii industriale combinata cu ratele scazute de infectare cu Covid-19 au dus cresterea peste nivelurile pre-pandemice si mult dincolo de performantele altor mari economii. Economia a prezentat un impuls continuu de redresare stabila in primul trimestru, arata Biroul National de Statistica al Chinei intr-un comunicat. Cu toate acestea, trebuie sa fim constienti de faptul ca epidemia Covid-19 se raspandeste in continuare la nivel global si peisajul international este complicat de incertitudini ridicate.

Cresterea economiei Chinei a atins un nivel record in primul trimestru din 2021

China, a doua economie mondiala, a inregistrat o crestere solida in primul trimestru din 2021, comparativ cu perioada similara din 2020, datorita cererii interne si externe robuste si a sprijinului autoritatilor pentru firmele mai mici.

Numarul trecerilor ilegale ale frontierelor UE in primul trimestru, in scadere fata de anul trecut

Numarul trecerilor ilegale ale frontierelor Uniunii Europene a scazut cu 7% in primele trei luni ale acestui an comparativ cu perioada similara din 2020, in principal din cauza unui declin masiv al numarului celor care utilizeaza ruta Mediteranei Orientale, a anuntat astazi Agentia europeana pentru paza frontierelor si a coastelor Frontex).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )