Libnet.ro
UNICEF

05:15

POTRIVIT UNOR SURSE Ant Group va avea cea mai mare listare din istorie, depasind Aramco

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POTRIVIT UNOR SURSE Ant Group va avea cea mai mare listare din istorie, depasind Aramco

Divizia fintech a gigantului Alibaba intentioneaza sa vanda 10% din actiunile sale prin Bursa din Shanghai si alte 5% pe piata din Hong Kong pentru un total de 30 de miliarde de dolari * Banca centrala a Chinei vrea ancheta antitrust la serviciul de plati Alipay, apartinand Ant Group. continuă pe Ziarul Bursa

Cum se prepara cea mai buna ciorba radauteana. Reteta pe care trebuie sa o ai in casa

Reteta de ciorba radauteana este o reteta traditionala romaneasca, fiind una dintre cele mai bune. Este la fel de vestita ca ciorba de burta, dar se face cu carne de pasare. Care este secretul ca sa nu ti se branzeasca ciorba si ce fel de smantana trebuie sa alegi, afli in paragrafele urmatoare. Reteta de .

Cea mai ieftina masina electrica, confirmata: de ce nu o poti cumpara si vei ramane la Dacia Spring

Cand vine vorba de masini electrice, concurenta din piata devine din ce in ce mai acerba, in favoarea clientilor. O noua creatie ar putea fi insa cea mai ieftina. Autoturismul din.

Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzactie din istoria ei

Compania Franklin Templeton a finalizat achizitia Legg Mason, aceasta fiind cea mai importanta achiz.

Apple a devenit cea mai valoroasa companie tranzactionata public din lume

Apple a devenit vineri cea mai valoroasa companie din lume, depasind grupului petrolier Saudi Aramco, dupa rezultele financiare solide obtinute in trimestrul trei fiscal, transmite CNBC.

Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon

Vara este momentul perfect sa incerci aceasta delicioasa tarta cu struguri galbeni, bine copti de soare. Avantajul tartei declicioase cu stuguri este acela ca va fi proaspata, nu cumparata de la cine stie cofetarie care nici nu mai stie cand a fost facuta. Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon Va propunem .

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume. Peste 6 miliarde de copii au fost cumparate deja

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume? Aceeasi ca si in Romania. Din pacate, tara noastra ocupa un loc trist atunci cand vine vorba despre consumul de carte. Se cumpara putin si se citeste si mai putin, iar datele Eurostat confirma dezamagirea librarilor. Peste 93% dintre romani nu achizitioneaza nici macar o carte pe an.

Povestea mosierului care a facut din Baragan cea mai manoasa campie a Romaniei. Ce avere fabuloasa avea

Mostenind spiritul intreprinzator al tatalui, neam de oieri Seceleni, negustori si arendasi, fratii Dumitru si Nicolae performeaza, la cel mai inalt nivel, in domeniul agricol. Astfel, Dumitru N. Seceleanu devine primul mosier al Baraganului ramas in istorie prin introducerea in Romania a unor noi grane si experimentarea sistemelor de irigatii vazute in Egipt.

Ziua cea mai neagra a angajatei unei sali de jocuri. Suma uriasa jucata la aparate a adus-o in pragul inchisorii

O femeie din Hunedoara a fost condamnata pentru delapidare si la plata unor despagubiri uriase, dupa o noapte in care a golit conturile salii de jocuri la care era angajata.

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )