Libnet.ro
UNICEF

15:46

Liberalii au votat pentru sustinerea actualilor membri din CA al BNR pentru inca un mandat

Hotnews Hotnews,
 Liberalii au votat pentru sustinerea actualilor membri din CA al BNR pentru inca un mandat

Dupa ce initial, se vehiculase numele lui Ionut Dumitru ca viitor vice-guvernator sustinut de PNL, partidul a votat luni la pranz pentru sustinerea actualului viceguvernator Eugen Nicolaescu si a lui Stoenescu post ne-executiv) in viitorul consiliu de administratie al BNR. Niciunul dintre cei doi nu au experienta in finante publice, o eventuala numire a lui Dumitru ar fi marit ponderea celor care stiu cu ce se mananca politica monetara in Romania. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu: Am votat pentru o conducere a PSD care sa se intoarca cu fata la oameni, sa isi asume responsabilitatea

Ecaterina Andronescu, candidat la functia de presedinte al PSD, a declarat, sambata, ca a votat pentru o conducere a partidului care sa se intoarca cu fata la oameni. Am votat pentru o conducere a PSD care.

Batalie pe functiile din BNR: Care sunt propunerile PNL, PSD, ALDE, USR si UDMR

Incepe batalia pentru functiile din BNR. Mugur Isarescu este sustinut de toate partidele pentru un nou mandat de sef al Bancii Nationale a Romaniei. Nu la fel de simpla e situatia in Consiliu de.

Saptamana decisiva pentru soarta Sorinei, fetita din Baia de Arama

Premierul Viorica Dancila a facut noi dezvaluiri cu privire la povestea fetitei din Arama, cazul copilei scoase cu forta de autoritati din casa in care a crescut si data parintilor adoptivi, poveste care a .

CONGRES PSD. Dancila, Fifor, Teodorovici, alesi pentru cele trei functii din conducere

Potrivit unor surse, Viorica Dancila este noul presedinte al PSD. Mihai Fifor ar fi fost ales pentru functia de secretar general. Stire in curs .

SUA: Joe Biden, critcat dur de Kamala Harris pentru deciziile sale politice din trecut legate de segregarea rasiala

Candidatul democrat favorit pentru pozitia de la Casa Alba, Joe Biden, a fost puternic atacat in timpul dezbaterii televizate de joi, din cauza istoricului sau legat de problema rasismului, scrie BBC News.

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )