Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mugur Isarescu, DECIZIE luata imediat dupa ce a primit un nou mandat de guvernator: Anuntul BNR

B1 B1,
Mugur Isarescu, DECIZIE luata imediat dupa ce a primit un nou mandat de guvernator: Anuntul BNR

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, joi, pastrarea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an. Este pentru a opta oara consecutiv cand Consiliul de Administratie al BNR ia aceasta decizie,. continuă pe B1

Mugur Isarescu, audiat in Parlament pentru un nou mandat

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a fost audiat marti, inParlament, pentru un nou mandat. Acesta a subliniat obiectivele pe care le are BNR, dar si obiectivele stabilite.

Prioritatea lui Isarescu dupa ce a primit un nou mandat in fruntea BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a afirmat, miercuri, dupa ce Parlamentul i-a aprobat un nou mandat, ca actualul Consiliu de administratie al BNR va depune toate eforturile pentru indeplinirea actualului mandat, dar are si unul nou, de a pregati Romania in vederea aderarii la zona euro.

Mugur Isarescu: BNR are mandatul de a pregati intrarea Romaniei in zona euro

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a declarat miercuri, dupa ce Parlamentul a numit, in sedinta comuna, membrii noului Consiliu de Administratie al BNR, ca acesta are inclusiv mandatul de a.

Decizie finala: PSD si ALDE il sustin pe Mugur Isarescu la sefia BNR. Miercuri e votul. Senatorii PSD s-au razgandit dupa ce Serban Nicolae a pierdut la Congres

Coalitia PSD-ALDE il va sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia Bancii Nationale. Decizia a fost luata azi de Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Senatorii PSD, s-au opus in prima faza, dar s-au razgandit, dupa ce liderul revoltei, Serban Nicolae, a pierdut clar la Congres in fata Viorica Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul pentru Mugur Isarescu e programat miercuri.

PARLAMENT. Mugur Isarescu a obtinut inca un mandat in fruntea BNR

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a primit votul plenului reunit al celor doua Camere, pentru un nou.

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la BNR

UPDATEGuvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR de catre Comisiile pentru Buget din Camera Deputatilor si.

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pen.

Mugur Isarescu, votat in unanimitate in Comisiile din Parlament, pentru un nou mandat de guvernator BNR

Mugur Isarescu a fost votat, marti, in Comisiile reunite de buget - finante din Parlament pentru un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Validarea lui Isarescu a fost decisa cu unanimitate de.

Culisele explozive ale numirii lui Mugur Isarescu la BNR pentru un nou mandat

Se decid nume importante pentru a prelua conducerea BNR. PSD si ALDE, dar si partidele din Opozitie au spus ca il voteaza pentru inca un mandat pe Mugur Isarescu. Saptamana trecuta au fost voci nemu.

PSD ii sustine pentru conducerea BNR pe Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea, anunta Dancila

PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, pe Florin Georgescu pentru un nou mandat de prim-viceguvernator si pe Leonard Badea, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), pentru postul de viceguvernator al BNR, a declarat premierul Viorica Dancila, luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,297 seconds )