Libnet.ro
UNICEF

08:15

PSD il va sustine pe actualul Guvernator BNR pentru un nou mandat

Hotnews Hotnews,
 PSD il va sustine pe actualul Guvernator BNR pentru un nou mandat

Nu a fost nimic tensionat in sedinta PSD de vineri, propunerea partidului fiind aceea de a-l sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator, a declarat vineri ministrul Economiei, Nicolae Badalau. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, confirmase miercuri ca si ALDE sustine candidatura lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. continuă pe Hotnews

Conflict in PSD privind sustinerea lui Isarescu pentru un nou mandat la BNR. Dancila nu a venit la sedinta senatorilor. Serban Nicolae: Nu stiu ce s-a intamplat Niciun senator PSD nu il sustine -UPDATE

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, dupa sedinta de grup a senatorilor PSD, ca niciun senator al partidului nu il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la conducerea BNR. El a mai precizat ca premierul Viorica Dancila a fost invitata la grup pentru a discuta subiectul, insa aceasta nu s-a prezentat. Serban Nicolae a mai declarat ca decizia coalitiei de sustinere a lui Isarescu, anuntata de liderul ALDE, nu a fost stabilita in niciun organism statutar al PSD.

Dancila a absentat de la sedinta senatorilor PSD, unde se discuta despre sustinerea lui Isarescu pentru un nou mandat la BNR -UPDATE

Viorica Dancila a absentat miercuri de la sedinta de grup a senatorilor PSD, in care s-a discutat despre sustinerea lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR.

Isarescu, sustinut de PSD-ALDE pentru un nou mandat la BNR. Cum il atacau liderii PSD in era Dragnea

Mugur Isarescu are sustinerea noastra pentru un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale, a de.

Lovitura de teatru in CEx PSD: Social-democratii au decis sa-l sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la BNR

Hulit si acuzat in era Liviu Dragnea, Mugur Isarescu se bucura acum de sustinerea Vioricai Dancila. in CEx PSD de vineri, social-democratii au decis sa-l sustina pe Isarescu pentru un nou mandat de.

Marian Oprisan: Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat si mai categoric ce stie sa faca ca si guvernator al BNR

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD de vineri ca nu s-a luat decizia finala in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, contrazicandu-l pe ministrul Economiei, Nicolae Badalau. Domnul Mugur Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat si mai categoric ce stie sa faca ca si guvernator al BNR, a mai spus Oprisan.

Tariceanu: ALDE il va sprijini pe domnul Isarescu pentru obtinerea unui nou mandat

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este sustinut de ALDE pentru obtinerea unui nou mandat, urmand a fi votat de catre parlamentarii formatiunii.

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )