Libnet.ro
UNICEF

13:30

SONDAJ Isarescu sustinut pentru un nou mandat la conducerea BNR. De acord?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Isarescu sustinut pentru un nou mandat la conducerea BNR. De acord?

Coalitia PSD-ALDE il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Isarescu este seful de banca centrala cu cea mai veche vechime in functie, la nivel mondial. Sondaj HotNews. ro: Un nou mandat pentru Isarescu la conducerea Bancii Nationale - sunteti de acord?. continuă pe Hotnews

UPDATE Isarescu, sprijinit de PSD-ALDE pentru un nou mandat la BNR Tariceanu: Are sustinerea noastra E foarte posibil sa gasim o solutie pentru includerea in Consiliul de Administratie si a UDMR

Mugur Isarescu este sustinut de PSD si ALDE pentru un nou mandat la sefia BNR, a anuntat luni, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu dupa sedinta Coalitiei PSD-ALDE. Tariceanu, a declarat ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Decizia este una surprinzatoare in contextul in care PSD-ALDE l-au atacat constant pe viceguvernatorul Bancii Nationale.

Tariceanu s-a sucit: il sustinem pe Isarescu pentru un nou mandat la BNR

PSD-ALDE face o mutare total neasteptata in raport cu Mugur Isarescu. Dupa ce in era Liviu Dragnea se dorea schimbarea acestuia cu orice pret, Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au anuntat luni ca.

Tariceanu s-a sucit: il sustinem pe Isarescu pentru un nou mandat la BNR

PSD-ALDE face o mutare total neasteptata in raport cu Mugur Isarescu. Dupa ce in era Liviu Dragnea se dorea schimbarea acestuia cu orice pret, Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au anuntat luni ca.

Mugur Isarescu, sustinut de coalitia de guvernare pentru un nou mandat de guvernator al BNR

Mugur Isarescu estesustinut de coalitia de guvernare pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Confirmarea a venit din partea presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Mugur Isarescu are.

Mugur Isarescu, un nou mandat la BNR. Guvernatorul are sustinerea PSD-ALDE

Mugur Isarescu ar putea sa primeasca un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), el avand sustinerea PSD-ALDE, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid. Informatia a fost confirmata de Calin Popescu Tariceanu.

Mai multi senatori PSD nu vor sa-l sustina pe Isarescu si cer explicatii de la Viorica Dancila

Senatorii PSD nu vor sa-l sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR. La sedinta de grup o parte dintre senatori s-au revoltat luni, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a anuntat oficial ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului de viceguvernator a lui Isarescu. Pozitia parlamentarilor social-democrati apare in contextul in care PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea a pornit un adevarat razboi cu viceguvernatorul Bancii Nationale.

Revolta in coalitie, dupa ce Tariceanu a anuntat ca PSD si ALDE il vor sustine pe Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR

Dupa luni in sir in care coalitia majoritara s-a lansat in atacuri dure la adresa lui Mugur Isarescu, luni, Calin Popescu Tariceanu a anuntat brusc ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului ac.

SCANDAL in ALDE! Daniel Zamfir nu tine cont de Tariceanu si indeamna la revolta: Voi vota impotriva lui Mugur Isarescu, sper sa faca si altii la fel

Schimbarea radicala a lui Calin Popescu Tariceanu in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat la BNR starneste revolta in ALDE. Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a anuntat .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )