Libnet.ro
UNICEF

09:45

Isarescu, despre cursul valutar: Noua cel mai mult ne e frica de un atac NOAPTEA

B1 B1,
Isarescu, despre cursul valutar: Noua cel mai mult ne e frica de un atac NOAPTEA

Noua cel mai mult ne e frica de un atac noaptea, a declarat Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in timpul audierilor de la Comisia Economica din Senat pe tema evolutiei dobanzilor interbancare si a cursului. continuă pe B1

HOROSCOP. Ce iubesc zodiile cel mai mult? Taurii isi iubesc jumatatea, Leii, muzica si dansul

Daca te-ai gandit vreodata la ce iubesti cel mai mult si nu te-ai putut hotari asupra unui raspuns, te ajutam noi cu cateva idei, in functie de fiecare zodie. Lectura.

Cazurile care au emotionat cel mai mult la Romanii au Talent

Aseara a avut loc prima editie a noului sezon al show-ului Romanii au talent. Iata doua din cazurile care au impresionat cel mai mult pe durata emisiunii.

LIVE TEXT Isarescu, la audieri n Parlament: Dvs vedeti dobnzile ca pe o cauza. Eu va spun ca sunt un efect!/Noua cel mai mult ne e frica de un atac noaptea. Si asta s-a ntmplat atunci cnd s-a dus de la 4.72 la 4.76!

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) participa, marti, alaturi de intreg Consiliul de Administratie al BNR, la audierea de la comisiile Senatului programata pentru data de 12 februarie. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaraiile din timpul intalnirii.

Isarescu, la audieri n Parlament: Dvs vedeti dobnzile ca pe o cauza. Eu va spun ca sunt un efect!/Noua cel mai mult ne e frica de un atac noaptea. Si asta s-a ntmplat atunci cnd s-a dus de la 4.72 la 4.76!

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) a participat, marti, alaturi de intreg Consiliul de Administratie al BNR, la audierea de la comisiile Senatului programata pentru data de 12 februarie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile din timpul intalnirii care a durat 3 ore si jumatate. Stirea se actualizeaza.

Caru' cu vedete: Premiile Grammy 2019: Cel mai prost mbracate vedete; Laura Bretan, cstigatoare Eurovision 2019: E chiar mai buna dect Madonna; Fosta Miss Universe, diagnosticata cu cancer de piele

Kate Middleton i-a adus un omagiu Printesei Diana la Premiile BAFTA 2019. Pentru Premiile BAFTA 2019, Kate Middleton a purtat o. Povestea de viata a lui Florin Zamfirescu. A avut trei casnicii, dar cel mai mult isi iubeste fata! Cum arata Stefana acum? in cazul lor, dragostea pentru actorie e in ADN. Pentru ca.

Aceleasi cumparaturi costa cu 50% mai mult decat acum doi ani

Aceleasi produse cumparate costa, in februarie 2019, cu 10% mai mult decat toamna trecuta si cu 50% mai scump decat acum doi ani, potrivit unui experiment realizat de Europa FM. Asadar, noteaza europafm. ro,.

HOROSCOP. Zodiile care nu sunt atrase de partener de la prima intalnire. Au nevoie de mai mult timp - Fecioarele se ataseaza mai greu

Aceste patru zodii au nevoie de mai mult timp pentru a simti fluturasi in stomac. HOROSCOP FECIOARA- Fecioarele sunt cunoscute pentru abilitatea de a discrimina. De aceea, pot analiza si observa .

May cere mai mult timp pentru modificarea acordului Brexit

Prim-ministrul Theresa May va cere membrilor Parlamentului britanic sa ii ofere mai mult timp pentru a face modificarile la partea controversata a acordului pentru Brexit - backstop-ul Irlanda de Nord.

Cel mai mare grup politic de la Bruxelles o sustine pe Kovesi pentru functia de procuror european. Guvernul Dancila, nu

Partidul Popular European PPE), cel mai mare grup politic din Parlamentul European, o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, a declarat, marti, la Strasbourg, Esteban Gonzalez Pons, vicepresedintele grupului PPE, pentru HotNews. ro. Guvernul Dancila nu va sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror european, sustin surse diplomatice pentru Adevarul.

DATE ONS PENTRU 2018: Marea Britanie, in cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor, transmit BBC si Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )