Libnet.ro
UNICEF

11:01

Mugur Isarescu avertizeaza: Preturile vor exploda din nou! O sa fie mare taraboi

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu avertizeaza: Preturile vor exploda din nou! O sa fie mare taraboi

Preturile vor exploda din nou in aceasta luna, atrage atentia guvernatorul BNR. Mugur Isarescu sustine insa ca rata inflatiei, indicatorul care arata cat de mult s-au scumpit bunurile si serviciile pe. continuă pe Antena3

MUGUR ISARESCU: BNR isi va indeplini mandatele pentru acest an

Guvernator BNR: Progresele realizate de societatea romaneasca sunt remarcabile, dar mai avem o buna bucata de drum inainte de a reusi o deplina integrare in circuitul de valori europene * Liviu Voinea: in ultimii 15 ani, unul din patru romani apti de munca au plecat sa munceasca in strainatate Banca Nationala a Romaniei BNR) isi va indeplini cele doua mandate pentru anul acesta, respectiv asigurarea stabilitatii preturilor si stabilitatii financiare, in conditiile in care inflatia va intra in marja de fluctuatie, de 2,5%, plus/minus un procent, a declarat, ieri, Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, in ocazia prezentarii Raportului semes-trial asupra stabilitatii financiare.

Replica dura a lui Igor Dodon, dupa ce a fost suspendat din nou

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost suspendat din nou luni, iar Curtea Constitutionala l-a desemnat pe Andrian Candu pentru a exercita interimatul functiei in vederea promulgarii a cinci legi pe care.

Senatorii au amanat din nou raportul in cazul cererii de incepere a urmaririi penale a lui Tariceanu

Membrii Biroului permanent din Senat au decis, luni, prelungirea cu zece zile a termenului pentru intocmirea raportului de catre senatorii juristi in cazul cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva presedintelui Senatului, Calin.

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou: Si-a anuntat candidatura la ALEGERILE de anul viitor (FOTO)

Soferul masinii cu placute anti-PSD, care a fost protagonistul unui scandald e amploare la mitingul diasporei din 10 august, revine. Tanarul Razvan Stefanescu, stabilit in Suedia de mai multi ani, a anunta.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 6 DECEMBRIE Aurul - din nou in atentia investitorilor

Cotatia aurului a crescut cu 1,1%, in intervalul 29 noiembrie - 6 decembrie, pretul metalului pretios inregistrand deprecieri doar in doua din cele sase zile analizate, depasind astfel nivelul de 1. 240 de dolari/uncie, in conditiile in care, in perioada avuta in vedere, pietele de actiuni internationale s-au confruntat cu scaderi importante ale cotatiilor.

Cum a ajuns pojarul sa fie din nou o problema

Pojarul pare sa isi re)faca simtita prezenta in mai multe zone din lume, din cauza vaccinarii insuficiente a copiilor - fenomen care a fost alimentat puternic de miscarea.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )